Mennyit lehet fogyni az adipex retard-al 20db pirulával?
Furcsa hogy azt írod nem drog. Miért nem drog? Persze hogy drog, nem kell álltatni magad. Egy serkentő drog, gyógyszer aminek az egyik hatása az éhségközpont elnyomása. Ettől még nem fogsz fogyni, csak kevesebb kaját fogsz kívánni. De nem evéssel, koplalással nem lehet fogyni, ha lehetne akkor csak akarat kérdése lenne a fogyás. Pedig nem az, ész kérdése inkább.
Aki elég okos, az megtalálja hogy a gabonák, tejtermékek, cukros ch dús 'ételek' hatásai váltják ki az elhízást, cukorbetegséget, szívbetegséget..
Ergo ha ezeket kizárod az étrendedből, és helyettük zöldségeket, húsokat eszel, akkor fogyni fogsz és egészséges leszel. Gyógyszerrel csak tovább mérgeznéd az amúgy is biztosan 'nagyon jó' állapotban lévő tested, ürülne belőled víz meg bélsár, megörülnél a 'fogyásnak' de a zsíros grammokkal fog változni, például gyarapodni mivel koplalás alatt így működik a szervezet. Löttyedt, vézna, erőtlen még lehetsz, holott életerős, karcsú és feszes, egészséges is lehetnél!
Én szedtem sportoltam mellé és diétáztam fogytam is tőle.
Ismerősöm ennek örömére ő is el kezdte szedni csak ki hagyta a sportot és a diétát és csodálkozott ,hogy nem fogyott én meg igen:)
Amúgy nekem vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban 4 levéllel vettem anno
az első levél erős volt nem voltam éhes semmi fogytam is tőle .Aztán azt vettem észre ,hogy növelni kell az adagot ,hogy ugyanazt a hatást érezem mint az elején.Arra viszont már nem volt pénzem és meg is ijedtem ettől a tünetétől és azóta nem is szedem.
Bakker.. komolyan csodálkozol, hogy nem tudsz fogyni amikor 1 csirkecombot eszel..?? Ez nem igaz, ez egy vicc hogy valakinek ne legyen esze hozzá hogy egyen, de már gyógyszereket szedni akar.
Fogj egy baltát. A ló szeme közé célozz. Akár a baltával, akár egy késsel a combjából nyiszálj ki egy jó nagy darabot. Akár nyersen, de leginkább sütve EDD MEG. Enni kell, nincs olyan hogy nem eszel és majd jól lefogysz. Nem, ha nem eszel akkor meghalsz, elpusztulsz, legyengülsz, nem leszel karcsúbb vagy csinosabb, netán egészségesebb.
Ló helyett meg lehet enni a csirke többi részét, vagy nagyon sok zöldséget lehet enni, elképesztő milyen jók a zöldségek!
Én nehezen tudom elképzelni, hogy valaki alig eszik egy nap, biztos hogy nagyon éhes és közben kedvesen lovagol.. Nálam hamar elfogyna a ló :D
És még mindig ebben van a fogyásod és az egészséged titka: a sok zöldségben, és a húsokban. Nem a drogokban, azokkal legfeljebb ugyan ilyen keveset fogsz enni, mint amit magadtól is csináltál.. és jobb lett valami?
Szerintem a 20 szemtöl 6-8 kilot fogysz.
Enis szedtem kb 30 szemet 10-es ment le,nemis jött vissza.
Naes drog,de nem oly szinten,hogy bedrogozva erezd magad.
De ha autovezetö vagy akkor mellözd,mert a rendörsegi drogteszt kimutatja az amfetamint.nekem sajna pozitiv lett.
Ez 720 euromba 4 pontocskäba es 1 honap jogsi leadäsba került. szoval megfontolando...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!