Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mennyit lehet fogyni az...

Mennyit lehet fogyni az adipex retard-al 20db pirulával?

Figyelt kérdés
Rendeltem a neten 20 bogyót és NEM HAMIS.!! Mielött a nagyon okos emberek belepofátlankodnának,hogy ez drog..Nem drog. Szóval ha ezt 20 napig szedem akkor hány kilót fogyhatok?? Rendeljek még?? Előre is köszi a válaszokat.:3
2012. nov. 28. 08:32
1 2
 11/11 anonim válasza:

Ez egy régi kérdés volt itt, majdnem másfél éves, kváncsi vagyok a kérdező tapasztalataira.

Én már kétszer szedtem, másfél hónap alatt 8-9 kilót fogytam vele, a 2. 3. hónapban valóban csökken a hatása. Nekem elég sok mellékhatás jelentkezett: szájszárazság, pörgés, aludni nem tudás, folyamatos dughatnék. :) Viszont: ami nagyon rossz volt, és ez tart vissza most egy kicsit, hogy nálamiszonyú idegi feszültséget okozott, időnként egészen dühkitörésekig fajulót is, ez elég borzasztó volt. A másik: tavaly azért nem tudtam szedni, mert akkor tiltották be Mo-on a forgalmazását és a fickó, aki megbízható, eredeti gyógyszert forgalmazott, már nem tudott beszerezni többet a megszigorodott feltételek között. Egyébként több ismerősöm szedte, mindenki fogyott vele. A sok okoskodónak meg azt tudom mondani, hogy gyerek, munka, háztartás és folyamatos időhiány mellett sokkal kevésbé rossz ez a 2-3 hónapos "mérgezés", mint az örökös pszichés gyötrelem és önalulértékelés a túlsúly miatt. Én kifejezetten egészséges ételek elfogyasztására törekszem, de nincs rá mindig lehetőségem, hogy mindig, minden helyzetben a legoptimálisabbat egyem meg. És ez az évek alatt jó pár kiló plusszal járt.

2014. máj. 20. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!