Mennyi kalória van 1db Krispy Kreme fánkban?
Figyelt kérdés
2013. máj. 26. 12:48
1/3 anonim válasza:
Fajtától függően 200-360 kilokalória van bennük, itt kikeresheted: [link]
2/3 anonim válasza:
Hogy mennyi van arra választ kaptál.
Én abban segítenék, hogy megértsd a kérdésed értelmetlenségét.
A kérdésnek akkor lenne értelme, HA:
- a kalóriamérleg elmélet nem mítosz lenne csupán
- ismernéd a pontos energiaszükségletedet
- ismernéd a pontos kalóriabeviteledet (ez a kettő nem ismert, csak közelíthető)
- ismernéd az élelmiszerek hormonális hatását, hatását az emésztésedre, anyagcserédre..
Végkövetkeztetés: annyi ismeretlen tényező van, hogy racionálisan átgondolva egy dolgot lehet tenni, mégpedig nem a kaják energiatartalmára rágörcsölni, kizárólag a minőségüket figyelni. Ilyen szempontból elég sz.ar kaját találtál magadnak, de nem egyetlen fánktól leszel beteg.
3/3 A kérdező kommentje:
Egyetlen fánkot ettem meg csak hogy megkóstoljam mert még sosem ettem ilyet és a jövőben valószínűleg nem is fogok!! Nem azért mert nem finom hanem mert egészségtelennek gondolom. Ha értelmetlennek gondolod akkor talán nem kellett volna válaszolnod rá!!
2013. máj. 27. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!