Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Kevesebb evés? De hogyan?

Kevesebb evés? De hogyan?

Figyelt kérdés

Normál testalkatú, 16/L vagyok,nem hízós típus.(bmi 20.7)

Nagyon sokat eszem,és ez nagyon zavar.mit csináljak hogy ne egyek ennyit?

2013. máj. 24. 20:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Minden tányér kiszedett ételnek, amit úgy gondolsz, hogy meg szeretnél enni, a felét szedd vissza. Egyébként meg, ha nem hízol, miért zavar?
2013. máj. 24. 23:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Igazi, laktató ételt eszel?

Nem tudom elképzelni, hogy olyan nagyon sok húst és zsírt eszel. Márpedig ezek az ételek - zöldséggel.

Ha sok lisztet vagy cukrot eszel, az azért van mert ezek fokozzák az étvágyat, tápanyagszegények.. egyszerűen esszük esszük de semmi értelmük nincs (esetleg hízunk, 16 évesen még kevés ember hízékony, majd később.. :)

2013. máj. 25. 09:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Igazat adok az előttem szólónak. 20-30 éves korodban jönnek majd a problémák a súllyal :) Egyébként sokat számít hogy mennyi idő alatt fogyasztod el az ételt. Ha csak gyorsan belapátolod, akkor sokkal többet bírsz megenni, anélkül, hogy a gyomrodban jóllakottságot éreznél. Érdemes naponta 5-6 szor étkezni, de sosem annyit, hogy érezd, hogy tele vagy.

EZáltal felgyorsul az anyagcseréd is és nem fogsz hízni. De mivel te nem akarsz fogyni, meg semmit, egyél amennyit kívánsz, csak sportolj mellette rendszeresen :)

2013. máj. 26. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!