Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Kibírnátok ilyen étrenddel...

Kibírnátok ilyen étrenddel egy napot?

Figyelt kérdés

A Story-ban olvastam ezt az étrendet:

reggeli: tojásrántotta paradicsommal, paprikával, cukkinivel (ez oké)

ebéd: cézár saláta (ezt inkább vacsira vagy uzsonnára enném)

vacsora: azt hiszem egy pohár joghurt volt gyümölccsel

+nasi: egy turmix

Ez szerintem baromi kevés, biztos egészséges, de van olyan, aki tényleg csak ennyit eszik? Az hogy bírja?

Én ötször eszem egy nap, a reggeli, ebéd, vacsora elég bőséges, de máshogy nem bírnám. És így is vékony vagyok.

2013. máj. 18. 18:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen , én kibirnám, sőt van amikor ennél kevesebb sikerül mikor nem vagyok otthon egész nap. Nem egészséges, de inkább hagyd is az ilyen bulvárlapos diétákat. Nehogymár azok adjanak táplálkozási tanácsokat, akik pl. Britney Spears villantását osztják.

Hogy hogy bírja ki aki ilyen keveset eszik? Annak hozzászokott a szervezete. Átlagban 2000 kcal-ra van szüksége az emberi szervezetnek, az általad beírt étrend meg 1100-1200 ha meg van. Mindenki képes sokat és kicsit enni, az agy irányítja ezeket az ösztönöket is.

Ha ez egy diéta lenne, akkor meg is írom mi a probléma vele. Ebédelni a cézár saláta hajszálkevés. Kell zöldség, de fehérje is ezerrel, és márpedig amennyi csirkemell van a cézárban attól nagyot nem feszítessz. Gyümölcs délelőttre kell, mondjuk tízóraira, mive can benne gyümölcscukor. Hiába nem hízlal és nem káros mint a kristálycukor, de ugyanúgy energiával látja el a szervezetet hossabb ideig (mint a kristálycukor). A vacsorának nincs is vacsorajellege, max egy reggelire menne el, de annak meg kevés egymagában. Gyümölcs helyett zöldség.

2013. máj. 18. 19:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2013. máj. 19. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!