Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A nutridrinkre adnak szakorvos...

Renkab kérdése:

A nutridrinkre adnak szakorvosi javaslatot hizas szempontjabol?

Figyelt kérdés

2013. máj. 8. 07:09
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
175 cm v.ok!
2013. máj. 14. 12:43
 22/26 anonim ***** válasza:

Továbbra is azt gondolom, hogy amennyire kép nélkül lehet beszélni erről a témáról, nincs veled semmi baj.

Ha közben egészségesen eszel, úgy nagyjából.

2013. máj. 14. 12:49
 23/26 A kérdező kommentje:
Sajnod a szakorvisi javaslatot nem kaptam meg,de mar az orvos arrol beszelt,hogy biztos valami daganat all a hatterben,de se kivizsgalni nem akar,es elkuldott a pibe...!
2013. máj. 14. 14:06
 24/26 anonim ***** válasza:

:D Az igen.

Orvosokkal.. hát éppen ma néztem egy érdekes beszélgetést orvosokról. Orvosokhoz fordolunk az egészségünket érintő kérdésekkel.. olyan emberekkel, akik átlagéletkora elvileg alacsony, drogoznak, alkoholizálnak.. Pfff. Nem feltétlen nyerő ötlet.

Miből gondolta a daganatot?

2013. máj. 14. 14:14
 25/26 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom,hogy mibol gondolta,mondtam neki,hogy soha nem voktAm vastag....sztem ezzel akart leszerelni.azt mondta,hogy biopsziat kell csinani,gyomor ill,beltukrozest. De meg akkor sem fogom megkapni a szakorvosi javaslatot.Vegyem meg recept nelkul,ne gondoljqm azt,hogu majd a tb tamogatni fogja annak,akinek csak hizas szempontjabol kell! Akkor szoltam a foorvos asszonynak,o mondta hogy fellehet irni,csak vigyek beutalot! Mondta hogy mutassam meg ki az az orvos aki ezt mondta,es pont akkor jott,es elkuldott a.....na errol ennyit..biztos ha csusztattam volna egy vastag boritekot a zsebebe,biztos mas lett volna a helyzet!:-)
2013. máj. 15. 06:22
 26/26 anonim ***** válasza:

Ez őrület.

Egy tükrözés esetleg kimutatna egy kis bélsorvadást.. helyes táplálkozással megszűnne, híznál kicsit. Szerintem. Csak tipp.

2013. máj. 15. 06:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!