Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A nutridrinkre adnak szakorvos...

Renkab kérdése:

A nutridrinkre adnak szakorvosi javaslatot hizas szempontjabol?

Figyelt kérdés

2013. máj. 8. 07:09
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Altalaban reggelire tukortojas vagy bundas kenyer,sajt,uborka,hagyma.hal,csirkemell,rizs,zoldsegek,porkolt,teszta.Nagyon valtozatosan eszem! Valamikor meg ejszaka is,arra kelek,hogy ehes v.ok! Szoval az etvagyammal nincs priblema!De akarmennyit,es akarmit eszem,semmi hizas.:-( mar mindent megprobaltam,torna,egeszseges etkezes,stb...sehogy nem sikerult felszednem egy par kilot.
2013. máj. 10. 05:38
 12/26 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigyedet nézték már? Ha az is rendben,ilyen vagy genetikailag. A Nutridrinktől nem fogsz hízni,az hiánypótlásra van. Ha rendesen étkezel, hiába veszed meg,nem lesz jobb csak drága.
2013. máj. 10. 07:37
 13/26 anonim ***** válasza:

1. Pajzsmirigy

2. Bélfal sorvadás ?

2013. máj. 10. 07:54
 14/26 A kérdező kommentje:
A pajzsmirigyemmel semmi gond,tobbszor neztek mar.belfal sorvadas? nem tudom. 14.-en megyek a dokihoz,majd meglatjuk! Egyebkent kaptam 2 szer 8 db os kiszerelest,es híztam mellette kerek fel kg- ot,2 nap alatt!
2013. máj. 11. 13:18
 15/26 anonim ***** válasza:

Én meg edzés után ittam egy liter vizet, 2 perc alatt híztam 1000 grammot. Előtte mondjuk fogytam.

Nem hízik vagy fogy az ember 1-2 nap alatt, ezt hagyjuk is.

Rengeteg ember bélfala károsodott, állandó lektin és glutén terhelésnek vannak kitéve rengetegen, így a tápanyagfelszívásuk csökken, káros anyag átjárásuk a bélfalon nő.. Üdv allergiák, gyulladásos betegségek, tápanyaghiány és felszívódási zavarok.

Ezen sem segít sajna egy tápszer.

Keressétek meg az alapproblémát, olyan nincs hogy nincs valami a háttérben. Ha egy lelki fene baj van, akkor azt kell megtalálni, biztos hogy meglehet és ha az megszűnik, makk egészséges leszel.

A táplálkozásban csak egy ajánlat hogy gyulladáscsökkentő és bélfal kímélő legyen, a fentebb leírt okok miatt.

2013. máj. 11. 13:50
 16/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lehet a problema,erdekes tavalu elott nyaron sikerult meghiznom 65 kg-ra,de amint bejott a tel,visszafogytam 58-59-re. Most lefogytam 54 re,es nem tudok hizni,mondjuk soha nem voltam egu vastag husu, meg 65 kg- an sem.amilyen nehezen szedem fel magam,olyan gyorsan le is tudok fogyni,egy par nap alatt lemegy rolam 2-3 kg is akar.
2013. máj. 12. 11:51
 17/26 anonim ***** válasza:
Nyugi! Én is ilyen voltam,sőt még most sem vagyok duci(175 cm-hez 70 kg),pedig szültem 2 gyereket,48 éves vagyok. Az egészségemmel soha nem volt probléma,nincsen pajzsmirigy egyéb hormonális betegségem sem. Ki lettem vizsgálva,de semmit nem találtak.Mindig is rengeteget ettem,de volt olyan,h 55 kg voltam éveken át,ha valamiért nem ettem 1-2 napig rendesen rögtön leugrott 2-3 kg. Ilyen vagyok alkatilag. Akkor nagyon bántam,de most örülök neki.
2013. máj. 12. 15:33
 18/26 A kérdező kommentje:
En 29 eves v.ok,es van 11 hos fiam,nekem is sikerult felhiznom 53-rol 70 kg hiznom a terhesseg alatt,de amint hazajottunk,le is ment. Azota se fel,se le! En biztos soha nem leszek 70 kg,mert a 60 kg sem tudom megkozeliteni:-(( en mar,azzal is megelegednek:-))
2013. máj. 13. 06:02
 19/26 anonim ***** válasza:

Aha, én is így gondoltam még 5-6 éve is.:))

Mielőtt szültem,azt mondták,majd utána hízok. Mind2x úgy jöttem haza a kórházból,h annyi kiló voltam,mint szülés előtt.

Aztán szinte észrevétlenül,fokozatosan jöttek a kilók fel,de itt most megálltam,pedig ugyanúgy eszek.

Lehet,h mindig sovány maradsz,de elárulok egy "titkot": a sovány emberek egészségesebbek és tovább is élnek.

2013. máj. 13. 07:12
 20/26 anonim ***** válasza:

Férfiként, harcművészet gyakorlása mellett (tehát komoly fizikai teljesítmény leadással) úgy vélem bár a nagy izomzatnak is megvan az előnye ha van, de fölösleges túlerőltetni a témát. Az egészség nem ezen múlik, de még a megjelenés sem feltétlen az attraktív izomzaton múlik. Véleményem szerint egyéb, az egészségünkre jobban kiható dologra érdemes a drága időt-pénzt fordítani.

Azt meg lehet tudni milyen magas vagy 54 kilogrammhoz?

2013. máj. 13. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!