A nutridrinkre adnak szakorvosi javaslatot hizas szempontjabol?

1. Pajzsmirigy
2. Bélfal sorvadás ?

Én meg edzés után ittam egy liter vizet, 2 perc alatt híztam 1000 grammot. Előtte mondjuk fogytam.
Nem hízik vagy fogy az ember 1-2 nap alatt, ezt hagyjuk is.
Rengeteg ember bélfala károsodott, állandó lektin és glutén terhelésnek vannak kitéve rengetegen, így a tápanyagfelszívásuk csökken, káros anyag átjárásuk a bélfalon nő.. Üdv allergiák, gyulladásos betegségek, tápanyaghiány és felszívódási zavarok.
Ezen sem segít sajna egy tápszer.
Keressétek meg az alapproblémát, olyan nincs hogy nincs valami a háttérben. Ha egy lelki fene baj van, akkor azt kell megtalálni, biztos hogy meglehet és ha az megszűnik, makk egészséges leszel.
A táplálkozásban csak egy ajánlat hogy gyulladáscsökkentő és bélfal kímélő legyen, a fentebb leírt okok miatt.

Aha, én is így gondoltam még 5-6 éve is.:))
Mielőtt szültem,azt mondták,majd utána hízok. Mind2x úgy jöttem haza a kórházból,h annyi kiló voltam,mint szülés előtt.
Aztán szinte észrevétlenül,fokozatosan jöttek a kilók fel,de itt most megálltam,pedig ugyanúgy eszek.
Lehet,h mindig sovány maradsz,de elárulok egy "titkot": a sovány emberek egészségesebbek és tovább is élnek.

Férfiként, harcművészet gyakorlása mellett (tehát komoly fizikai teljesítmény leadással) úgy vélem bár a nagy izomzatnak is megvan az előnye ha van, de fölösleges túlerőltetni a témát. Az egészség nem ezen múlik, de még a megjelenés sem feltétlen az attraktív izomzaton múlik. Véleményem szerint egyéb, az egészségünkre jobban kiható dologra érdemes a drága időt-pénzt fordítani.
Azt meg lehet tudni milyen magas vagy 54 kilogrammhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!