Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A nutridrinkre adnak szakorvos...

Renkab kérdése:

A nutridrinkre adnak szakorvosi javaslatot hizas szempontjabol?

Figyelt kérdés

2013. máj. 8. 07:09
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Csak kóros soványság(anorexia) esetén.
2013. máj. 8. 07:17
 2/26 A kérdező kommentje:
Voltam dokinal,es 14.-re kaptam idoponto. A noverke azt mondta,hogy beszeljm meg az orvossal.Hat nagyon remelem hogy megkapom.175 cm v.ok es 54 kg.szules utan egybol lefogttam:-((mindenki azzal zaklat,hogy hizzak,mert tul sovany v.ok.akar mennyit eszem,semmi nem marad meg rajtam.
2013. máj. 8. 07:25
 3/26 A kérdező kommentje:
Ja es a testomegindexem 17,6. Szerintem ez nagyon keves.legalabb 10 kg szeretnek hizni.joval a normal alatt v.ok
2013. máj. 8. 07:31
 4/26 anonim ***** válasza:
Remélhetőleg megkapod!
2013. máj. 8. 08:16
 5/26 kicsiszolo válasza:

Szakorvos javaslata alapján háziorvos is majd felírhatja. Napi 3 palackot kellene innod.

erre a problémára szerintem simán felírják.

2013. máj. 8. 10:02
 6/26 anonim ***** válasza:

Semmi olyan nincs benne, amit szilárd táplálékkal nem ehetnél meg.

Miért nem teszed rendbe a táplálkozásodat előbb? Utána szokás táp.kiegekhez nyúlni.

Leírod hogyan eszel?

2013. máj. 8. 10:04
 7/26 anonim válasza:
Szia!Arra készülj fel nem olcsó.24 db-os kiszerelésben van,sokféle ízben,de van natúr is az nem jó(nekem nem ízlik)Egy 24 db-os 7800 ft.Napi 3-szor inni az 3-szor 24 doboz ami majdnem 24 ezer!!
2013. máj. 8. 11:17
 8/26 anonim ***** válasza:

Emberek!

[link]

Ez egy szemét. Nem élelmiszer.

2013. máj. 8. 11:20
 9/26 anonim ***** válasza:

Harcmuves,igazad van.De erről nem nagyon fogsz meggyőzni senkit :(

Az az igazság,h ha alkatilag vagy sovány sok tennivaló nincs,ha más okból kifolyólag, az alapbetegség kezelésével,ill.normális,egészséges táplálkozással megoldódik a dolog. Ez igaz a pszichés eredetűekre is.

A Nutridrinket és hasonló szereket,olyan betegeknek találták ki,akiknek felszívódási zavar,rosszindulatú folyamat miatt nem megfelelő a felszívódásuk,nem tudnak enni,nyelni.

Anorexiásoknál szokták alkalmazni,de csak kiegészítő kezelésként. Ez nem oldja meg a problémát. Ettől nem fog hízni senki.

2013. máj. 8. 12:23
 10/26 anonim ***** válasza:

Hízni sokkal "természetesebben" lehet már egy cukros proteinturmixtól: az is lehet tej alapú, a cukor megemeli az inzulinszintet (ezt használják testépítők is) és nem kamu, drága átverés.

Ez valami joghurtos lónyál.. tehát akkor már egy tejsavó vagy tojás fehérje cukros turmixként sokkalta értelmesebb lenne (Kérdező).

Illetve az alap betegséget kell megoldani. Az anorexia pszichés betegség, ha emésztési/felszívási probléma van, akkor nem divatos tápszerekkel, táplálék kiegészítőkkel kell varázsolni, hanem gyulladáscsökkentő táplálkozással, az emésztőrendszer (emésztési folyamatok) megerősítésével - akupunktúra, qigong, köpöly terápia segítségével. Ezek utak, a többi maszatolás, tüneti kezelés, pénzlehúzás. Ezt azért merem leírni, mert nem is ígérnek mást. Innentől a delikvens (beteg) igényszintje, hogy tüneti kezelést akar, és elpocsékolja a pénzét valami műkajára, vagy a saját gyógyulását segíti elő bevált módszerekkel.

2013. máj. 8. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!