Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ehhez mit szóltok? Hogyan...

Ehhez mit szóltok? Hogyan lehetne elkerülni ezt?

Figyelt kérdés

[link]

A Nátrium-glutama már szinte mindenhol ott van, minden élelmuiszerben.De ez egy idegméreg, sok-sok mellékhatással.Olyan mint egy drog, talán ezért is van nagy csokoládé függőségem.

Most olvastam, és azt szeretném kérdezni, hogyan lehetne elkerülni ezeket az ételeket?

2013. ápr. 20. 12:28
 1/1 anonim ***** válasza:
Minden élelmiszer cimkét át kell böngészni mielőtt megveszed! Elég fárasztó, de egy idő után bele lehet jönni, hogy mik azok az élelmiszerek amiket megvehetsz. Ezen kívül jobb megfőzni az ételt, mint készen vásárolni. Van ételízesítő is ami nagyon jó és nincs benne. Ataisz gyártmányú Vegantéria a neve. Gyógynövényben szoktam megrendelni és nem is drága. Hogy mit szólok hozzá? Hát elég szomorú, hogy minden csak az üzletről szól! Szerintem fog a helyzet változni, mert elöbb utóbb eladhatatlanok lesznek az ilyen termékek.
2013. ápr. 20. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!