Megmondóóó kérdése:
Mit tudtok a táplálékokkal nap mint nap bevitt rákkeltő anyagokról? Melyek a leggyakoribbak? Hogyan lehet őket elkerülni?
Figyelt kérdés
Pl. akrilamid (chipsben), aszpartám (kólában)2013. márc. 5. 00:42
1/3 viktorvarga válasza:
nekem meggyőződésem hogy midnen egészségtelen ami finom.meg rákkeltő is.könyebb lenne felsorolni szerintem hogy mi nem rákkeltő...
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Zöldség zabálással, de még az is tud káros lenni.
Egy két nap mulva meg tudom nézni a jegyzetem és megírom, de addig is barátkozz a gondolattal: kb minden karcinogén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!