Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tudtok a táplálékokkal...

Megmondóóó kérdése:

Mit tudtok a táplálékokkal nap mint nap bevitt rákkeltő anyagokról? Melyek a leggyakoribbak? Hogyan lehet őket elkerülni?

Figyelt kérdés
Pl. akrilamid (chipsben), aszpartám (kólában)

2013. márc. 5. 00:42
 1/3 viktorvarga ***** válasza:
nekem meggyőződésem hogy midnen egészségtelen ami finom.meg rákkeltő is.könyebb lenne felsorolni szerintem hogy mi nem rákkeltő...
2013. márc. 5. 00:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]


Kapott már valaki rákot az aszpartámtól?

2013. márc. 5. 06:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Zöldség zabálással, de még az is tud káros lenni.

Egy két nap mulva meg tudom nézni a jegyzetem és megírom, de addig is barátkozz a gondolattal: kb minden karcinogén.

2014. nov. 8. 20:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!