Egy ismerősöm szerint a paradicsom zöld része, ahol leszakítjuk a szárról, rákkeltő. Hallott már valaki erről vagy képtelenség amit mondd? Számomra abszurdnak hangzik.
Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 14:09
1/2 anonim válasza:
Ez nem igaz. Az viszont igaz, hogy a zöld, éretlen paradicsom méreganyagokat tartalmaz, ezért csak az érett, piros paradicsomot szabad fogyasztani.
2/2 anonim válasza:
A paradicsom növény semmilyen része sem komolyabban mérgező az emberre nézve szemben a burgonyával, aminek csak a gumója ehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!