Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan tudnék Magamra, Tömeget...

Hogyan tudnék Magamra, Tömeget felszedni?

Figyelt kérdés
Sajnos olyan testalkatom van, hogy bármennyit eszek, Nem tudok elhízni, akár főtt kaját napi 5-7 vagy több alkalommal ez elég hátrányos szerintem mivel Edzeni Szeretnék, de nem tudok mit át alakítani magamon..

2013. ápr. 10. 17:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Edzeni szeretnél vagy edzel is? Az alábbi oldalt nem csak testépítőknek, de bármilyen sportot űzők figyelmébe lehet ajánlani:

[link]

Minden le van írva és bármilyen "testalkatra" van megoldás.

2013. ápr. 10. 17:07
 2/8 A kérdező kommentje:

Edzek is, Szedem a Táplálék kiegészítőt,

de szerintem elég vékony vagyok a magasságomhoz képes 195cm vagyok és 76-80kg között ingázok...:s

2013. ápr. 10. 17:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát ha ezeket betartod, akkor csak az lehet a probléma, hogy vagy aluledzed/túledzed magad. Esetleg még így sem elegendő a kalóriabeviteled, vagy a gyakorlatokat csinálod rosszul. Alacsonyabb ismétlésszámú, lassabb gyakorlatokkal lehet tömeget növelni.
2013. ápr. 10. 17:24
 4/8 A kérdező kommentje:

Lassan szoktam általában végezni minden gyakorlatot,

"Aminostar vitargo Creatine" mennyire használ?

2013. ápr. 10. 17:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Csak ezt szeded? Leírhatod a teljes étrendedet is és akkor módosíthatjuk valamennyire
2013. ápr. 10. 23:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Fiú vagy lány vagy?
2013. ápr. 11. 16:43
 7/8 A kérdező kommentje:

17F

sajnos az étrendemről nem tudok mit írni, mivel alt azt eszek ami itthon van, Nem vagyok túlsásogan eleresztve

2013. ápr. 11. 19:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Rá lehet szólni a szülőkre is. Megmondod nekik, hogy te több olyat akarsz látni az asztalon, és akkor megoldjátok. Szerintem nem mondanának nemet az egészségre. Sőt, ezen a honlapon is főleg az étrendről van szó, nem az azt kiegészítőkről. A leírtak alapján csak itt lehet a probléma, úgyhogy ha változást akarsz, akkor abban kéne rendet rakni.
2013. ápr. 11. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!