Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit kellene ennem és naponta...

Mit kellene ennem és naponta mennyit egyek?

Figyelt kérdés
172cm 61kg 15/f és úgy nézek ki mint egy csontváz. :/
2013. ápr. 4. 19:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Húst, zöldségeket egyél.

Az izomzat terhelés arányában fejlődik, ehetsz bármit, ha nem mozogsz továbbra is csontváz leszel. Legfeljebb egészséges csontváz.

Rendszeresen kell edzeni, hetente 1-2 alkalommal ennek részét képezheti teljes testet megdolgozó erősítés (tehát elő lehet venni a fekvőtámaszt, hasprést, guggolást, hátizom erősítést) persze rengeteg sportot, edzést lehet még csinálni, eljárni otthonról.

Most mit edzel, miket eszel?

2013. ápr. 5. 11:47
 2/2 A kérdező kommentje:

Most kezdtem focizni újra és ami kell focihoz "azt edzem" (abbahagytam még régebben).

Minden nap szoktam mozogni, hisz van bőven tesi órám is, haverokkal szoktam pályára menni, meg iskolába amikor megyek akkor is kell bőven mennem. Enni.. hm.. szendvicset bőven, levesfélék, krumpli, rizs, kevesebb húst :/ és ehhez hasonlókat még...

2013. ápr. 5. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!