13 éves vagyok 170cm és 45kg ez nagyon sok? Mennyit kéne fogynom?
14éves lány vagyok,aki már irt ide.
utolsó válaszolónak igen én 45 kg vagyok,163 cm,és én elakarom érni a 55 kg is...de téleg h nem vagy normális de bocs...nagyon sovány vagy igyis.próbálj hízni a görögszénával amit javasoltam!
Igazad van! tényleg is iszonyú kövér vagy!!Szerintem inkább olyan 45 kg kéne leadnod!!De komolyan...Egyébként nálam is az a baj,hogy gebének tartanak (hurkapálcikának neveznek) pedig 140 cm magas vagyok 130 kg....
Ezt akartad hallani ugye? hogy kövér vagy? Sokan megírtál,hogy sovány vagy erre te,hogy fogyni kéne...
legyél buta nyugodtan,és fogyj tovább,majd a belső szerveid összesnek,ízületi problémáid lesznek,csont ritkulásod lesz,de nem számít,te csak fogyj nyugodtan..
Vagy menj orvoshoz,és kezeltesd magad a téveszméd miatt!!!
Szija.Tudom hogy a magasságodhoz képest nagyon sovány vagy,de azért érzed ilyen kövérnek magad,mert magas vagy.
ha nem lennél ilyen magas,akkor pontosan jó lenne a testsúlyod,ezért minden magas embernek kell hiznia mint a alacsonyabbaknak!Ne foggyál!!!!!!!!hízni 10 kg kéne...de ez a magaságodnak köszönheted.
Testtömegindex: 15.6
Percentilis: 3-10 között
A gyermek sovány.
még az internet szerint is sovány vagy.
Sziasztok!
A tinédzserlányok soha nincsenek megelégedve az alakjukkal,bármennyire is soványak,kövérnek érzik magukat!Ez a természet rendje!170cm-hez a 45kg egyáltalán nem sok!De a fiúk szerintem a deszka lányokat nem kedvelik,mert nincsen rajtuk fognivaló és nincsen mit megbámulni rajtuk!Tudjátok:ringó csipő,telt kebel!:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!