Miért van nagyon sok meglehetősen elhízott fiatal? Egyetemi városban élek, dolgozom, sok hallgatót látok, akiknek túlnyomó többsége meglehetősen kövér. :- (
Figyelt kérdés
Én is hízásra hajlamos vagyok, mégsem vagyok kövér. Nem igazán értem, hogy nem lehet parancsolni a nagy evés-ivásnak.... Most nem a különféle betegségek miatti elhízásra gondolok, vagy szteroid-mellékhatásra, mert ne mondja nekem senki, hogy pl. pajzsmirigy-probléma miatt hízik el sok ember, vagy a szteroidoktól. Nem minden kövér ember betegség vagy gyógyszerek mellékhatásai miatt kövér....2009. szept. 14. 12:25
11/14 anonim válasza:
bizony, gyerekkori probléma, ami egyre inkább elharapózik. én úgy nevelem a saját gyerekem, hogy bizony rászólok, ennyi elég. zöldséget, gyümölcsöt bármennyit, főtt ételt kedve szerint, de nasi csak nagyon ritkán. semmi cukros üdítő. sajnos az én alkatomat örökölte és bár 171cm magas vagyok és 60kg, ami nem sok, de bizony elhíznék. voltam már kövérebb és nem egyszerű leadni. most ezt szépen tartom, némi lemondással. de a gyerekem ne járjon így. sokszor néznek rám a szülők rosszallóan, ha mértékre intem a lányom, miközben az ő gyerekeik már rendesen elhízottak(persze nem mindenki). és nem utálni fogom kövéren, hanem egészségügyis lévén nap mint nap látom a súlyuk miatt egészségileg tönkrement embereket. ha az előző lány szülei szóltak volna neki, akkor talán nem kellett volna végigcsinálnia ezt a kálváriát.
12/14 anonim válasza:
Kitartást a túlsúlyos lánynak,már az is valami,hogy belevágtál.Sok sikert a fogyókúrához,én is voltam duci,én futással adtam le,persze nem volt ekkora feleslegem.Menj el sokat sétálni,utána lassan kocogj,szerintem jobb a koplalásnál,persze nem lehet észnélkül enni.Hajrá!!!!!!!!
13/14 anonim válasza:
én egy betegségnek "hála" híztam kb 8-10kgot.Utáltam magam és utáltam tükörbe nézni.Aztán rászoktattam magam hogy többet mozogjak és a suliban se tudok olyan sokat enni ezért a gyomrom hozzászokott hogy nem sokat eszek se délelőtt se délután.Nem koplalok mert azt nem tudnék.Eszem rendesen amit eddig de már nem annyit,sok vizet iszom stb.És a háromnegyede lement nem mondom hogy egy hónap alatt de lement.
14/14 anonim válasza:
Már ne is haragudjál de neked mi közöd van hozzá hogy hogy néznek ki a gyerekek? Szerintem te egy olyan ember lehetsz aki utálja a duci embereket -.-""
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!