Hizokura recept?
nekem is el tudnátok küldeni a nevét?153 centi vagyok és 38-40 között szoktam ingázni és már 1,5 éve kéne rendszeresen menstruálnom de nem szokott normálisan megjönni és dokihoz is járok miatta és minden alkalommal kb leb*sz,h miért nem híztam már megint...úh eléggé fontos lenne,mert nektek lehet,h csak a kinézeten múlik,de nekem akár a meddőség is kialakulhat...úh aki elküldi a turmix nevét annak nagyon szépen megköszönöm...e-mail cím: csanyiniki@citromail.hu
16/L
annyian kértetek emailcimet
valaki hizott tőle?
Sziasztok!
Elnezest mindenkitöl, de nem jartam itt eleg regen. Nem vettem eszre a sok erdeklödöt!!
Mivel kaptam egy privat kerest igy ismet megneztem az oldalt latvan a sok kerdest kerest ezert a kerdezönek is itt irok es nem privatban. A por neve: SUPER GAINER [link]
Mellekelt linkeken vannak kepek a dobozrol. En 182cm magas es 56 kilo voltam mikor kezdtem igaz egy betegseg utan. A betegseg elött is csk 60 kilo voltam. Most 77 kilo vagyok. Mikor elertem ezt a suly abbahagytam a tömegnövelö fogyasztasat, de a sulyom nem esett vissza!! mar több mint egy eve nem iszom :)
Remelem segitsegetekre lesz nektek is. Aki hasznalja majd kerm irja meg az eredmenyt!
Sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!