Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Testépítés. Táplálékkiegészítő...

Testépítés. Táplálékkiegészítők jó áron, de hol?

Figyelt kérdés
Az utóbbi 2 évben irdatlan nagyot nőtt a Proteinek ára, már régóta nem követtem nyomon őket, de most hogy ismét rájuk néztem, kiakadt a szemem milyen horribilis árakon futnak. Pl Scitec, Biotech a legolcsóbbak közé tartoztak, most viszont a legdrágábbak között vannak. Mi ennek az oka? Próbálok venni valami nem agyonszójázott sz*rt. pl: tejsavó koncentrátumot, vagy izolátum-koncentrátum keveréket, de nem akarok 13-14.000-ért 2 kg-osat venni... max 15.000ft-ot szánnék rá de legalább 2,5kg-osnak lennie kéne. Mit tudnék venni? Ami minőségi is, és tisztán lehet tudni az összetevőit. Esetleg MHN 100%whey pro, vagy Activlab Muscle Up, vagy Impact whey protein?
2013. márc. 2. 12:49
 1/4 anonim ***** válasza:
2013. márc. 2. 21:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos erről a WPC80-ról azt olvastam a BodyBuilderen egy teszten hogy csupán 35% a valódi fehérjetartalma.
2013. márc. 3. 09:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha jobban megnézted volna a cikket, láthattad volna, hogy az a vateráról, kétes helyről, bolt, üzlet, eredet nélkül, töredékáron vásárolható cuccokra igaz. A WPC 80 jelentése Whey Protein Concentrate 80%, tehát ez az alapanyag, amit a gyártók ízesítenek. Itt ezt az alapanyagot lehet kapni, minimál módon, azért ilyen olcsó, de még így sem annyira, mint a vaterások. Van Wessling független laboros tanúsítvány is az összetételről. Én már vettem ilyet, és ismerek még pár embert, és meg vagyunk vele elégedve.
2013. márc. 3. 10:09
 4/4 viktorvarga ***** válasza:

[link]

nah hátha találsz valamit.jokis BSN cuccok vannak.ijen szkájtekeket meg bioteket nemvennék ha bsn-t is tudok venni ugyan anyiért...

2013. márc. 5. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!