Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » PCO miatt paleolit diéta, ám...

PCO miatt paleolit diéta, ám nem vagyok húspárti. így belekezdjek, vagy mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Még orvoshoz nem jutottam vissza az eredményekkel, de tini korom óta(most 22) problémás a bőröm, a hajam egy éve elkezdett hullani szépen. Márciusban megyek vissza az endokrinológushoz is..de gyógyszer helyett, vagy melletti, bevált alternatívákat szeretnék. Testmozgás párti vagyok..ha viszonylag húsmentesen táplálkoznék, hogy kombináljam a fehérje bevitellel? A nap folyamán mikor, ha esti futásra járok? Jelenleg normál súlyomban vagyok, csakhogy puhány verzióban ...22L
2013. febr. 26. 18:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát nevelni kell állatot otthon, az sem olcsó, de sokkal olcsóbb, mintha boltból kéne megvenni. Mi tartunk mindig sertést, baromfit, néha kacsát, és még így sem tehetjük meg, hogy állandóan húst együnk.

A 10. emeleten mondjuk már nehezebben menne állatot nevelni, és nem kevés ember él lakótelepeken.

2013. márc. 19. 15:22
 12/12 anonim ***** válasza:
Majd ezentúl bankok helyett húsboltokat rabolunk :)
2013. márc. 20. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!