Paleolit étrend mellett rágózhatok?
Figyelt kérdés
2012. aug. 18. 10:28
1/9 anonim válasza:
pfuj tilos, csak zőccség meg húúúús
2/9 anonim válasza:
Ha őseink is rágóztak, akkor igen!
3/9 anonim válasza:
Előző:))
Szendi Gábor biztos nem értene egyet vele,de esetleg a xilites rágó megfelelőbb,válaszd azt!
5/9 anonim válasza:
Szerintem belefér, csak nézd meg, milyen édesítő van benne. Cukor ugye az tilos, aszpartam nem javallott... De ha valamilyen természetes cukoralkohol van benne pl maltit, akkor az - véleményem szerint - oké. A xilites pedig még a fogaidnak is jó.
Azt viszont számítsd bele, hogy ha rágsz, "indokolatlanul" megéhezel, tehát ha a fogyás a célod a paleoval, inkább nem rágózz.
De összességében, szerintem a cukormentes simán belefér!
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. aug. 19. 17:34
7/9 anonim válasza:
Éppen a napokban olvastam,hogy olyan mesterséges édesítőszert tesznek többek között a rágókba is,amely komoly méreg az emberi szervezetnek.(Sajnos nem jegyeztem meg a nevét,mert én nem rágózom,kész ételeket pedig nem vásárolok).De ha egészséged érdekel jobb,ha utána nézel.
9/9 anonim válasza:
Mióta paleózok nem kell rágóznom. (azelőtt cukros ételek fogyasztása után a fogak védelmére rágóztam, és/vagy a kellemetlen lehelet ellen, de ezek a problémák a paleolit táplálkozással megszűntek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!