A paleolit diéta milyen betegségekre hat és milyen gyorsan?
Főleg személyes tapasztalatok érdekelnének :-)
Köszi!
Lisztallergiára, vastagbél gyulladásra és a pajzsmirigy alulműködésemre mindenképpen pozitívan hatott, nekem ezek voltak előtte. A PM alulműködést nem lehet teljesen meggyógyítani, de a gyógyszert el lehet kerülni a megfelelő étkezésel.
A menstruációs görcseim és vele együtt járó hányásom is teljesen elmúlt azóta (kár, hogy 30 éves koromig szenvedtem emiatt)
Nem tudom milyen hiány betegség alakulhatna ki.
Szerintem SEMMIJEN.
Hiány betegsége annak van, aki minden sza..al tömi magát.
Meg nekem, aki az általánosan elfogadott egészséges életmódott folytatta eddig.
Milyen hiány lehet abból, ha tonna számra eszed a friss, nyers, vagy főzött zöldséget? Húst eszel, amiből kalóriákhoz jutsz.
Szívesen meghallgatlak milyen hiány betegségre gondolsz...
Évek óta egészségesen táplálkozom, ennek ellenére rengeteg egészégügyi problémám van. Semmit nem javított rajta az "egészséges táplálkozás", pedig nagyon figyeltem rá. Tökéletesen teljesítettem a táplálkozási piramist.
A diétát 5 napja csinálom és MÁR rengeteg javulást észlelek magamon :-))), őszintén el sem tudom hinni. Olyan helyen látok javulást, ami már fel sem tűnt mint gond...pl. allandó felfúvódás. Arcüregi gyulladás gyökkenése :-)! És hihetetlen sok energiát érzek! Nyoma sincs az állandó fáradtságnak!!!
:-) Sírni tudnék örömömben :-)!
SEMMIJEN :-DDD...
Úristen, ezt jól félreírtam :-DDD
SEMMILYEN természetesen :-)
De ciki
Jelenleg már nem 5 napja, hanem 5 hónapja csinálom :-)...
És sosem fogok már úgy enni, ahogy korábban...ez lényegében biztos.
Ennyi jó dolgot semmitől sem kaptam, mint a paleotól. Egy doki sem gyógyította meg egyik betegségemet is...én tettem az a paleoval...HALELÚJA!
:-)
Igen, és nagyon gyorsan hat!!!
Nekem lényegében 1db hét alatt megszüntetett olyan egészségügyi gondokat, amit a dokik évekig nem tudták megfejteni, nehogy gyógyítani!
És mindezt gyógyszer nélkül...ételed a gyógyszered :-)...fantasztikus, bárcsak a hitetlenek is megtapasztalhatnák magukon a javulást :-)...olyan jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!