Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » PCO miatt paleolit diéta, ám...

PCO miatt paleolit diéta, ám nem vagyok húspárti. így belekezdjek, vagy mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Még orvoshoz nem jutottam vissza az eredményekkel, de tini korom óta(most 22) problémás a bőröm, a hajam egy éve elkezdett hullani szépen. Márciusban megyek vissza az endokrinológushoz is..de gyógyszer helyett, vagy melletti, bevált alternatívákat szeretnék. Testmozgás párti vagyok..ha viszonylag húsmentesen táplálkoznék, hogy kombináljam a fehérje bevitellel? A nap folyamán mikor, ha esti futásra járok? Jelenleg normál súlyomban vagyok, csakhogy puhány verzióban ...22L
2013. febr. 26. 18:06
1 2
 1/12 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Én a helyedben elkezdenék megbarátkozni a húsokkal. Az ilyet, hogy csirkemell filé, meg egyéb marhaságok, felejtsd el. Mivel ki van iktatva az étrendedből a kenyér, a krumpli, a rizs... stb, muszáj enned valamit. A lényeg, hogy az energiát a bevitt zsírból nyerd, azt meg sovány hússal nem lehet elérni. Ha meg nem fogyasztasz húst, az meg már vegetarianizmus/idiotizmus.
2013. febr. 27. 10:58
 2/12 anonim ***** válasza:

Vagy gyógyszer vagy paleolit. Ennyi. Nekem ugyanez a bajom volt, szedtem a merckformint amit erre írni szoktak. De emellett a gyógyszer mellet nem lehet paleózni. Szóval el se kezd a gyógyszert ha komolyan gondolod a paleolit táplálkozást! A gyógyszer keveset segített, a paleó meggyógyított!

Ne azért egyél húst mert szereted, hanem mert ezen az étrenden kívül semmi nem fog meggyógyítani, ez tapasztalat, én mindent kipróbáltam.

A gyógyszert is beveszed, hiába keserű. A húst is megeheted, hiába nem a kedvenced, ha a gyógyulás a tét.

2013. márc. 1. 17:53
 3/12 anonim ***** válasza:
Kemény sajt (mint kompromisszum), tojás, gomba, avokádó. magvak.
2013. márc. 12. 21:28
 4/12 anonim ***** válasza:

Szerintem a Paleolit nem fog segiteni rajtad. Sőt a hústól csak további problémákra számithatsz :(

Nem vagyok húsellenes. Rajtam a candida diéta segitett. Attól lett szép a bőröm és normális a hormonrendszerem.

2013. márc. 18. 15:16
 5/12 anonim ***** válasza:
A hús nagyon káros. Főleg a vörös húsok!! A paleolit meg egy nagy baromság!!
2013. márc. 18. 15:17
 6/12 anonim ***** válasza:
Jó lenne tudni, mitől van PCO-d, mitől alakulnak ki a ciszták, addig kár ezen rágódni. Testmozgáshoz hús kell, hogy a fehérjét pótold, ami az izomnak kell. Növényi fehérje is létezik, csak nem annyira hatékony. A paleolit gyógyítaná a PCO-t, ez érdekes, de az is, miért adnak rá merckformint, ami cukorszintet csökkent. Feltételezés: HA a merckformin valóban használ valamit is a PCO-ra, akkor a paleolit diéta is, hiszen a merckformin egy cukorbetegeknek szánt gyógyszer, ami csökkenti a vércukorszintet. A paleolit diétával eleve olyanokat eszel, amik meg sem emelik a cukrot, így lehet köztük összefüggés, a paleolit igazából a merckformin és a gliclada természetes megfelelője.
2013. márc. 18. 15:24
 7/12 anonim ***** válasza:
Elképesztő, hogy ilyen káros baromságokat, mint az hogy a hús MÉRGEZŐ (LOL), bűntetlenül lehet mindenhol terjeszteni. A tudomány mai állása szerint alapvető. De ezek az agyamputált vegák, akiknek semmi fogalmuk sincs sem anyagcsere-biokémiáról, sem evolúcióról, fennhangon hirdetik a sok suttyó marhaságukat, amit a világon semmivel nem tudnak alátámasztani. Felháborító egyesek mérhetetlen ismerethiánya és ostobasága, és az hogy kritika nélkül mindent kapitális marhaságot elhisznek, ahelyett hogy utánaolvasnának.
2013. márc. 19. 09:53
 8/12 anonim ***** válasza:

Én is át akartam állni de anyagi okok miatt nem sikerült. Nagyon drága a színhús. A belsőségeket pedig nem szeretem..

Hetente 1-2szer van csak hús nálunk (általában hétvégén) de így is alig jövök ki a kajapénzből :(

Az egész havi fizetésemet mégsem költhetem ételre. Az édesítőszerek is drágák. Így én maradok a megszokott táplálkozásomnál, még ha nem is fogok 100 évig élni. Betegen és szegényen úgysem nagyon akarnék hosszú életet élni az csak szenvedés...

2013. márc. 19. 10:35
 9/12 anonim ***** válasza:
47%
Igen, a hús alapú táplálkozás jelenleg baromi drága, a paleolit tényleg úgy tud működni, hogy levadászol mindent az erdőben:D
2013. márc. 19. 11:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Akkor ezzel is a gazdagabbak járnak jól, mint még oly sok mindennel kis országunkban...
2013. márc. 19. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!