Miért nem tudok meghízni?
Tudom elsőre furcsának tűnik,hogy valaki hízni akar,de higgyétek el ha az én helyemben lennétek már sírva fakadtatok volna :D Ugyanis 197 cm magas vagyok amihez alig 60 kg társul...
Már évek óta 63 kilót nyomok,de tegnap mikor megmértem magam újból már 58-nál állt a mérleg! Kezdek aggódni és tudnom kéne milyen módszerekkel tudnék pár kilót magamra szedni. Minimum 80 kg-ot kéne nyomnom természetesen vaságy nélkül XD A szteroidok és egyéb hulladék vegyszerek kizárva részemről!!!
Menj el endokrinológushoz, mert lehet a pajzsmirigyeddel van probléma. Nemi hormonokat is nézni kéne. Ha ezt kizárták én néznék egy ételallergia vizsgálatot (főként glutén!!!), vékonybél, gyomorproblémák felderítése, parazita vizsgálat.
Nincs idült betegséged? Nagyon sovány vagy azért kérdem.
Egyéb panasz?
Mozogsz? Mit eszel? Rendszeresen táplálkozol? Kávé, cigi?
Cigi,kávé részemről kizárva sőt alkoholt is alkalmanként iszok és akkor se sokat. Nincs idült betegségem hála istennek csak ez a véznaság ami már évek óta jelen van. A vérvétel eredménye is mindig perfektnek mutat szóval tényleg nem értem én ezt. Mindig azt mondták nekem otthon,hogy a apám felmenőire hasonlítok akik egyébként szintén hasonló testalkatúak voltak csak nekik felnőtt korukra azért sikerült elérniük a normál testsúlyt! Még nem voltam allergia teszten,de eztán muszáj lesz beiktatnom. Endokrinológián utoljára 2005-ben voltam ahol szintén megállapította a doki,hogy az égvilágon semmi bajom nincs...
Ja és évente egyszer minimum elmegyek vérvételre a biztonság kedvéért,de mint mondtam fentebb is,a leleteim hibátlanok.
Hát ha már vizsgáltak e tekintetben, akkor valószínűleg tényleg minden rendben van. Akkor elképzelhető, hogy valóban a genetika. De a gluténérzékenység is okozhat ilyet, aminek nem feltétlen van más tünete.
Ha nagyon zavar esetleg próbálj meg edzeni, szteroidok nélkül is lehet izmot növelni. :-) Csak tovább tart.
Hát az én uram is szedett fel így kilókat. De mielőtt belekezdesz nem ártana egy szakemberrel pl személyi edzővel konzultálni, mert nem mindegy ugye, hogy izmot épít, vagy szálkásít az ember, és ettől függenek a gyakorlatok is meg az étkezés. Én ilyen mélységekben nem értek a testépítéshez.
A testépítés szót természetesen nem az agyonszteroidozott formára értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!