Deuce kérdése:
Nem tudok meghízni, segítség?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 55 kg, 15 éves fiú vagyok.
Össze vissza eszek mindent, és nem látszik a hatása..
Egyszerűen nem tudok meghízni... Vki segítsen...
2013. jan. 19. 17:19
1/6 anonim válasza:
hi.nekem is volt sok ilyen osztalytarsam, neaggodj gyors az anyagcsered gondolom nalatok tobben ilyenek a csaladban.
igazabol ez nem gond csak haat a csufolodasok meg ilyenek gondolom.
neaagodj etkezz rendszeresen engedj meg picit tobbet magandak de csak annyit amennyi jol esik
2/6 anonim válasza:
Ne aggódj én is ilyen voltam mindig. 21 vagyok és 60 kiló körül lehetek, már rég mértem. De bőven többnek kéne lennem.
Azt tudom javasolni, hogy kezdj el sportolni valamit, vagy kondiba járni, és akkor nem a zsírtól, hanem az izomtól fogsz hízni. Nekem is ezt kellett volna :D neked még nem késő
3/6 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó... mert kondizok, thaiboxolok mellé stb... látszik rajtam hogy edzek csak azért mégis... nagyon könnyű vagyok és zavar...:S
2013. jan. 19. 17:31
4/6 anonim válasza:
Ez a baj, az "össze vissza eszek mindent". Rendes tömegnövelő étrend kell.
5/6 anonim válasza:
Ne egyél össze-visza!Azzal csak rontasz a helyzeten mert akkor rosszul táplálkozol és a szived bánhatja vagyis mozogj rendeszeresen és próbálj meg több húst és szinhidráltot de ne feltétlenül csokikat lehet hogy csak genetikalig vagy ilyen sovány anyukás és apukád is ilyen vagy csak te ?
6/6 anonim válasza:
Egyél sok csokit minden nap, fűszerezve szarral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!