Miért leszünk gyakran gyengék és éhesek, normális étrend mellett?
Nálam már pár éve ez megy...Normális étrenden vagyok, igaz, nem vagyok zabálós.az étkezésem kb a menzáshoz hasonló.Hideg, de vegyes reggeli, normál adag főtt ebéd, szintén változatos, általában hideg vacsi, de abban is van zöldség, hús, szénhidrát, szóval vegyes.Étkezések között néha egy kis nasi, ami szintén váltózó.Kis csoki, gyümölcs, ilyesmi.Lányom ugyan úgy étkezik, és egyformát eszünk.Nos, velem már régóta az van, hogy hirtelen megéhezek, aztán gyorsan teljesen legyengülök, muszáj ennem mert úgy érzem, összeesek.Most az utóbbi napokban pláne.Most is, nemrég vacsiztam, két nagy szelet kenyér, sonkával, salátával, majonézzel, de olyan, mintha semmit sem ettem volna!
Most 1-2 hete lányom is ugyan erre kezdett panaszkodni!Hirtelen megéhezik és rosszullét kerülgeti, gyakran fáradt, álmos, ideges(én szintén).Vérvételen voltunk, semmi bajt nem találtak.
Mi a franc lehet velünk??Nagyon idegesítő!Még ha egyoldalúan táplálkoznánk, érthető lenne, de szerintem eléggé vegyes az étrendünk, mi lehet a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!