Az mennyire normális, hogy a mindennapos fültisztítás mellett estére már találok is zsírt a fülemben?
meg ilyen vékony bőrdarabok is képződnek a "domborulatok" között már évek óta, legelőször kb 6 éve vettem észre mikor kiszedtem egy nagy bőrdarabösszetömörülést a fülemből
de inkább a fülzsírt nemértem, minden nap tisztítom azzal a pamaccsal(jó tudom hogy lehetne jobb megoldás is de nincs jelenleg) és mindig van rajta egy adag, ha 2-3 napig nem tisztítom akkor meg már tényleg jókora
19f
Szerintem azért vannak panaszaid, mert túl gyakran tisztítod.
A fülzsír nem véletlenül van a füledben, és a fülednek megvan az öntisztulása, amire csak minimálisan kell rásegíteni. Ha rendszeresen mosod csak amit kintről kézzel elérsz, az elég is.
Párom nemrég volt orr fül gégészeten, csak szimpla hallásvizsgálat volt, semmi extra,de rászólt az orvos hogy ne tisztitsa gyakran( naponta) mert a fülzsír nem viccből van, hanem védelmi rendszert szolgál.
Szóval barátkozz meg vele, nem bánt, és nem ciki. Heti három fülturka oké, de a többivel csak ártasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!