Ez jó volt vacsinak edzés után? (nem fogyózok! )
ezt ettem ma edzés után vacsira:
2szelet kisebb tk kenyér megpirítva (1db kb. 19-22g) kentem rá házi körözöttet (50g zsírszegény túróból és 50g natúr joghurtból készült) a kenyerekre tettem még 1szelet csirkemell sonkát és 1 szelet light mozarellát.
utána ettem még 1almát és arra öntöttem 50g natúr joghurtot+ 1 csipet fahéj.
szerintetek milyen volt?
Ez valószínűleg finom volt, de közel sem jó.
Hogy finom, váljék egészségedre, egy jó dolog. Ha eszel, az legyen is finom, jóízűen tedd..
De ha már rákérdeztél: a kenyér fölösleges keményítő és glutén, lektin terhelés a szervezetednek. A túró, joghurt fölösleges tejfehérje, növekedési hormon terhelés a szervezetednek, amiknek a hatásaival meg kell küzdened.
Ilyen szempontból tehát inkább megterhelő, fölösleges volt. Zöldség és hús ételeket szoktunk vacsorára ajánlani, a tejtermékeket és bizonyos gabona fehérjéket nem jól emésztjük, és problémákat okoznak számunkra, nem ajánljuk a fogyasztásukat. Ha jólesett.. akkor egészségedre váljék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!