Mit tudnatok ajanlani? Tobbi lent!
16 eves lany vagyok es fogyokurazni szeretnek. Milyen eteleket fogyasszak inkabb es miket hanyagoljak az eteleimbol? Esetleg valami otthoni torna? Mivel ugye iskolaba jarok es rengeteg tanulni valom van valami gyors es mindent megmozgato tornara lennek kivancsi. Nektek milyen tapasztalatotok volt mar a fogyassal kapcsolatban, es mi az,ami tenyleg bevalt?
Elore is koszonom szepen valaszokat!
Életmódváltás, nekem az vált be, mikor középiskolában 72kg-ról 56-ra fogytam, másfél év alatt, és ezt tartottam is, míg nem jöttek a gyerekek, most visszatértem ehhez az életmódhoz, és megint fogyok, már 5 kg lement január második hetében kezdtük, családilag :)
Hmm hat en kardio edzest csinalok, mivel nem vagyok annyira hozzaszokva ezert napi 2x20percet csinalom es mindenmet megmozgatja, nagyon jo!!!
reggelizni nem reggelizem csak delbe szek ebedet, es altalaba 18:00tol nem eszek mar :) remelem igy elfogm tudni erni a kivant eredmenyt :)
a valaszokat pedig nagyon koszonom!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!