Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szinte állandóan éhes vagyok,...

Szinte állandóan éhes vagyok, okozhatja ezt valami vitaminhiány?

Figyelt kérdés

Nem fogyókúrázom, nem szedek gyógyszert, nem vagyok serdülő korban, nem vagyok állapotos, annyit eszem mint régebben. De kajálás után már 1 max. 2 óra múlva megint érzem, hogy éhes vagyok.

23/L

2009. szept. 8. 10:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen, C-vitamin hiány.

Valamint az is közrejátszhat, hogy azért leszel megint éhes, mert a testnek az az egészséges, ha 3 óránként kevesebbet eszel. És lehet, hogy úgy jártál, mint én, hogy szerencsére jó gyors az anyagcseréd, és nagyon hamar megemészti az ételt. Ezért én is 3 óránként keveset eszem. A C-vitamin fogyasztása pedig segít, hogy ne kívánjak állandóan enni.

2009. szept. 8. 10:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem. És hogy tutira menjek, ahhoz vérvétel kellene?
2009. szept. 8. 10:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Bocs, de nem volt időm netezni. Nem érdemes vérvételre menni, mert a C vitamin olyan gyorsan szívódik fel az ételekből, hogy a vérben alig marad. Ami nem kell, azt hamar kiüríti a test vizelettel. Amit leírtál az tipikusan a C-vitaminhiányának a jele. Ha nem hiszed, próbáld ki. De mindenképp nyújtott felszívódásúval, mert a többi nem nagyon hasznos, mert a nagy részét kipisiled. Viszont a nyújtot felszívódásút teljesen elhasználja a tested.
2009. okt. 10. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!