Szinte állandóan éhes vagyok, okozhatja ezt valami vitaminhiány?
Figyelt kérdés
Nem fogyókúrázom, nem szedek gyógyszert, nem vagyok serdülő korban, nem vagyok állapotos, annyit eszem mint régebben. De kajálás után már 1 max. 2 óra múlva megint érzem, hogy éhes vagyok.
23/L
2009. szept. 8. 10:22
1/3 anonim válasza:
Igen, C-vitamin hiány.
Valamint az is közrejátszhat, hogy azért leszel megint éhes, mert a testnek az az egészséges, ha 3 óránként kevesebbet eszel. És lehet, hogy úgy jártál, mint én, hogy szerencsére jó gyors az anyagcseréd, és nagyon hamar megemészti az ételt. Ezért én is 3 óránként keveset eszem. A C-vitamin fogyasztása pedig segít, hogy ne kívánjak állandóan enni.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem. És hogy tutira menjek, ahhoz vérvétel kellene?
2009. szept. 8. 10:58
3/3 anonim válasza:
Szia! Bocs, de nem volt időm netezni. Nem érdemes vérvételre menni, mert a C vitamin olyan gyorsan szívódik fel az ételekből, hogy a vérben alig marad. Ami nem kell, azt hamar kiüríti a test vizelettel. Amit leírtál az tipikusan a C-vitaminhiányának a jele. Ha nem hiszed, próbáld ki. De mindenképp nyújtott felszívódásúval, mert a többi nem nagyon hasznos, mert a nagy részét kipisiled. Viszont a nyújtot felszívódásút teljesen elhasználja a tested.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!