Legszívesebben egész nap almát ennék. Nem tudom miért, de nagyon kívánom, és nem tudok betelni vele. Miért van ez? Valami vitaminhiány esetleg?
Figyelt kérdés
2011. aug. 13. 19:28
2/5 anonim válasza:
Lehet, hogy vitamin hiány.
Egyél nyugodtan!
Telítődsz vele, aztán úgysem eszel egy hónapig.
Mármint almát, úgy értem.
3/5 anonim válasza:
Hát mert kívánod. Ennyi. Mit kell ezt túl reagálni? Lehet vitaminhiány tök mind1. Ha kívánod egyél és ne írd ki kérdésnek... Nem jogos?!
4/5 A kérdező kommentje:
Én nem reagálom túl, csak kíváncsi voltam, hogy esetleg ez valami vitaminhiány lehet-e.Így-is úgy-is eszem,amíg tudom.:)Köszi a válaszokat;)
2011. aug. 13. 19:53
5/5 anonim válasza:
A legjobb lenne, ha felhívnál egy kínai gyógyászt. Egy előadáson beszélt nekem ilyen dolgokról, h ez mire vezethető vissza. Nem egészséges állapot az biztos, de ott valszeg még nem tartasz, hogy szervi elváltozások legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!