Napok óta hányok, alig marad meg bennem kaja és nagyon gyenge vagyok, legszívesebben állandóan csak aludnék. Voltam dokinál, de nem vírus, kaptam hányás elleni bogyót és hogy pihenjek sokat. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 11:42
1/18 anonim válasza:
Nem vagy túlsúlyos?
nem bántásból, csak mert nekem is van feleslegem, és időközönként nekem is van olyan h pár napig hányok.semmi nem marad bennem,inni alig tudok stb. az orvos azt mondta h fogyjak le. rajta vagyok csak nem könnyű.
2/18 A kérdező kommentje:
Nem, 180 centi vagyok és 70-74 kg, mikor mennyi, most 72.
2010. okt. 18. 11:53
3/18 anonim válasza:
Ha Te napok óta hánysz akkor már infúziót kéne kapj. Menj el más dokihoz. Miért ír fel hányás elleni gyógyszert?! Azt csak repülő út és hasonlók előtt szokás bevenni. A tested valamit jelez ezzel, inkább az okát kéne megtudni, nem elnyomni a tüneteket.
4/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kiszáradva, mert állandóan teázok és gyümölcslét iszom. Ne úgy képzeld, hogy megállás nélkül, de napi 6-8 alkalommal rohanok a WC-re. Ha nem múlik el, elmegyek másik dokihoz, de közben dolgozom, költözöm, most csak a háziorvos fért bele. közben meg majdnem elalszom, olyan fáradt vagyok, pedig aludtam rendesen, éjjel csak kétszer kellett mennem.
2010. okt. 18. 12:12
5/18 anonim válasza:
Istenem, ezeket a barom dokikat... honnan veszi, hogy nem vírus? belédlát vagy elküldött laborba? Ugye, hogy nem? nem kell mindent elhinni annak, akin fehér köpeny van, ezt tanuld meg. Menj el még egyszer és panaszkodj, ahogy csak bírsz és kérj labort! Napok óta hányni és gyengélkedni nem vicc és nem hányáscsillapító a gyógyszere!
6/18 A kérdező kommentje:
Igen, elküldött laborba is, mert méhen kívüli terhességre is gyanakodott.
2010. okt. 18. 12:15
7/18 anonim válasza:
Pff ez hülye.. méhen kívüli terhesség nem derül ki laborból, ezen röhögnöm kell:D azt ultrahanggal szűrik. én a helyedben háziorvost váltanék, de sürgősen.
8/18 A kérdező kommentje:
Az orvos szidása helyett inkább az érdekelne hogy mitől lehetnék jobban... A héten nem tudok elmenni orvoshoz, ez biztos.
2010. okt. 18. 12:30
9/18 A kérdező kommentje:
Amúgy a terhesség kiderül laborból(terhességi hormon) és ha kimutatta volna, akkor elküldött volna ultrahangra, de mivel a labor erre is negatív lett (előtte én is csináltam tesztet, az is negatív volt), nem kellett elmennem. Amúgy pénteken voltam nődokinál (nem emiatt, hanem féléves kontrollon) és megvizsgált.
2010. okt. 18. 12:32
10/18 anonim válasza:
drasztikus diéta segíthet: cukrozatlan hideg tea, mellé száraz keksz (pl.háztartási keksz), héjában főtt krumpli kevés sóval, párolt rizs. Bizony ez vírus, hányásos, hasmenéses "járvány" van. Az idézőzel jelzi, hogy nem hivatalos járvány, ami ugye csak a lakosság bizonyos %-át érintő betegségeknél van, de zért ez is járvány. Valahol bekaptad a vírust. Ha kíméled a gyomrodat, néhány nap alatt helyrejössz. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!