Egy enyhébb "nyári" vírus /egyszeri hányás, láz/ mennyi ideig tart?
Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 18:19
2/3 anonim válasza:
nekem max 1-2 nap. Első napon még lázas vagyok és hányok, aztán alszok vagy 12órát és mintha semmi bajom nem lett volna.
3/3 anonim válasza:
Hát... velem már volt ilyen, Június elején :D Reggel hirtelen hányni kezdtem, nagyon lesápadtam, elszállt belőlem minden erő, majd mentünk a dokihoz. Kaptam a combomba 4 gyógyszeres injekciót, hogy ne hányjak, és hogy ne menjen a hasam (mert ment a hasam is), na és azt mondta a doki, hogy ha este hányok, akkor másnap irány a kórház, infúzióval... Megijedtem... nos a sok pofázást elkerülve, nekem volt 1 nap, és kialudtam mindent. Lázam is volt, hőemelkedésem, ami elég ritka. 39, és fél fokos lázam volt. De viszont még az ágyban kéne maradni 1-2 napot, mert ha felkelsz, akkor olyan rossz közérzeted lehet... én már átéltem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!