Hányás, hasmenéses vírus meddig fertőző?
Figyelt kérdés
Vasárnap éjszaka hánytam, ment a hasam, nekem és gyerkőcnek is. Azóta se hányás, se hasmenés, gyomrunk fájt még hétfőn kedden. Mikor mehetünk közösségbe? Meddig vagyunk fertőzőek?2010. júl. 8. 11:55
1/4 anonim válasza:
Az ilyen vírust ne úgy képzeld el, mint valami világjárványos, fertőző akármit. Hasonló volt nekem is, csak nem hánytam, hanem a hasam ment 2-3 napig és annyi. Ha ma már jól vagytok, akkor inkább tartsatok egy pihanő, diétás napot, szedjetek normaflort, ez fontos! És hétvégén már menjetek bátran strandra, kirándulni, állatkertbe, ahová akartok.
3/4 anonim válasza:
A tünetek a calici vírusra hajaznak, de az átlag 2 napig tart, és jóformán a vécéhez vagy ragadva. Szemét egy vírus. Ja és fertőző, legalábbis házidoki nekem azt mondta. A kézmosás fontos!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Túléltük, elmentünk az ügyeletre és kaptunk szurit,amitől nem hánytól többet:) De azért pár napig semmi kaját nem kívánt a gyomrunk, jó kis fogyókúra volt:)
2010. júl. 16. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!