Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Napok óta hányok, alig marad...

Napok óta hányok, alig marad meg bennem kaja és nagyon gyenge vagyok, legszívesebben állandóan csak aludnék. Voltam dokinál, de nem vírus, kaptam hányás elleni bogyót és hogy pihenjek sokat. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 11:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%
Mi nem ismerünk, honnan tudnánk, hogy mitől van. Az hogy hánysz napok óta elég durva. Ha az orvos nem tudja, hogy mi bajod mi honnan tudnánk? Miért ne szidhatnánk a dokit, ha te inkább a gyakorikérdések.hu-n kérdezed, hogy mi bajod? :DD
2010. okt. 18. 14:19
 12/18 anonim ***** válasza:
69%
Az orvos szidása helyett? Szerinted mi orvosok vagyunk? El kell menni másik orvoshoz, egy órára kizárt, hogy ne engednének el a munkahelyedről, ilyen nincs.
2010. okt. 18. 14:19
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, különösen az utolsó 2 hozzászólást, jó hogy van ez az oldal és a sok jószándékú segítő válaszoló...
2010. okt. 18. 15:29
 14/18 anonim ***** válasza:
A gyógyszertárban vegyél BOLUS ADSTRINGENS-t.Ez a legjobb bélfertőtlenítő,tutira helyrehoz.Én mindig evvel lábalok ki az ilyen hányásos nyavalyákból.Napi 3-szor 2-t vegyél be.Jobblást.
2010. okt. 19. 16:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Illetve JOBBULÁST,ezt akartam írni.
2010. okt. 19. 16:17
 16/18 anonim válasza:

A legutolsó hozzászólónak. Ez a gyógyszer 50-es kiszerelésben kapható. mennyi ideig szedhető, mert azt sajnos nem közlik a betegtájékozatón.

köszi szépen:)

A kérdezőnek pedig jobbulást, én is ilyennel kűzdök. Csak nekem még fejfájás is társul hozzá. Vitaminból a Pharmaton Vitált szedem.

2010. okt. 25. 23:58
 17/18 anonim ***** válasza:
3-4 napig szedd,az elég is,meglátod addigra a hányás-hasmenés elmúlik.Jobbulást nektek!!!
2010. okt. 26. 18:16
 18/18 anonim válasza:
Nemlehet hogy terhes vagy?
2014. aug. 4. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!