Miért van az hogy, ha valami édeset eszem rosszul leszek?
Érdekes, én ezekről a problémákról szintén táplálkozási vonatkozásaikban tájékozódtam.
Azaz: a gabona-tej alapú táplálkozásnál gyakori a migrén, nőknél sajnos nehéz az áldott állapotba esés. Mindezekre egy racionális táplálkozás, gyermekvállalásra sokszor pszichoterápia megoldást jelent.
Hmm.ez tényleg érdekes. Mit értesz racionális táplálkozás alatt?
kifejtenéd?
kérdező olvasd el ezt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__34..
Kaptam egy levelet ezen kêrdésem miatt,mert màs is hasonlo cipöben jàr.
Jelentem, bizony bizony sok igazsàg le volt itt ïrva, a legfontosabb talân a 3. Vàlaszolo fogalmazta meg, igy jelzi a test hogy erre nincs szüksége ;)
Azota sok viz lefolyt a Dnàn ahogy szokàs mondani. Utàna jàrtam a helyes tàplàlkozàs vagy helyesebb tàplàlkozàsnak. Csökkentett szénhidràt diétàba kezdtem, àtàlltam egy egészségesebb étrendre ( kevés szénhidrà/finomtott élelmiszer, sok fehérje rost stb ) megismerkedtem lasanfelszivodo szenhidrat fogalmàval.szo szo, ma ez màr alap, s bàr azt hittem kevés édeset eszem alapvetően rengetek vacak plusszénhidrat volt az étrendemben. S a testem jelzett.
Azota van két gyonyoru kislanyom, a migrén félévente egyszer kinoz, visszatérő gombàs fertozeseim is szinte teljesen megszüntek.
Viszont a màsodik lànyom szuletésekor kiderült h endometriozisom van(csàszàrral születtek,). Hogy mikor vagy miota azt nem tudni. Ezt a levélben kérdezőnek el is felejtettem leirni.
Lényeg a lényeg, higyjünk a testünk jelzéseinek;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!