Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért van az hogy, ha valami...

Miért van az hogy, ha valami édeset eszem rosszul leszek?

Figyelt kérdés
Már egy ideje észrevettem hogy bizonyos édes ételek fogyasztása után émelyegni kezdek, néha a fejem fájdul meg kissé. Nem eszem sokat, de mégis olyan émelygés tör rám mintha nagy tállal ettem volna. Ma is ettem egy kis tál (kb1-1,5 dl)pudingot, és émelyegni kezdtem, meg szédülni le kellett ülnöm. Utána gyorsan egy kis sósat ettem és jobb lett, de a gyomrom még mindig nem az igazi. Mitől lehet ez?

2013. febr. 17. 13:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Érdekes, én ezekről a problémákról szintén táplálkozási vonatkozásaikban tájékozódtam.

Azaz: a gabona-tej alapú táplálkozásnál gyakori a migrén, nőknél sajnos nehéz az áldott állapotba esés. Mindezekre egy racionális táplálkozás, gyermekvállalásra sokszor pszichoterápia megoldást jelent.

2013. febr. 18. 13:08
 12/16 A kérdező kommentje:

Hmm.ez tényleg érdekes. Mit értesz racionális táplálkozás alatt?

kifejtenéd?

2013. febr. 18. 14:02
 13/16 anonim ***** válasza:
2013. febr. 18. 14:07
 14/16 A kérdező kommentje:
hm.... :) tanulságos volt..
2013. febr. 18. 14:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Endometriózisod is lehet akár IR-rel kombinálva.
2015. ápr. 21. 18:36
 16/16 A kérdező kommentje:

Kaptam egy levelet ezen kêrdésem miatt,mert màs is hasonlo cipöben jàr.

Jelentem, bizony bizony sok igazsàg le volt itt ïrva, a legfontosabb talân a 3. Vàlaszolo fogalmazta meg, igy jelzi a test hogy erre nincs szüksége ;)

Azota sok viz lefolyt a Dnàn ahogy szokàs mondani. Utàna jàrtam a helyes tàplàlkozàs vagy helyesebb tàplàlkozàsnak. Csökkentett szénhidràt diétàba kezdtem, àtàlltam egy egészségesebb étrendre ( kevés szénhidrà/finomtott élelmiszer, sok fehérje rost stb ) megismerkedtem lasanfelszivodo szenhidrat fogalmàval.szo szo, ma ez màr alap, s bàr azt hittem kevés édeset eszem alapvetően rengetek vacak plusszénhidrat volt az étrendemben. S a testem jelzett.

Azota van két gyonyoru kislanyom, a migrén félévente egyszer kinoz, visszatérő gombàs fertozeseim is szinte teljesen megszüntek.

Viszont a màsodik lànyom szuletésekor kiderült h endometriozisom van(csàszàrral születtek,). Hogy mikor vagy miota azt nem tudni. Ezt a levélben kérdezőnek el is felejtettem leirni.

Lényeg a lényeg, higyjünk a testünk jelzéseinek;)

2018. okt. 20. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!