Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Olyan party volt, hogy még...

Olyan party volt, hogy még tegnap (jan.3-án) is rosszul voltam. Létezik, hogy negyednapos valaki?

Figyelt kérdés
Sikerült jól berúgnom, és az azt követő 3 napban szinte egyfolytában szédültem, rossz kedvem volt, lehangolt voltam, és néha még rémgondolataim is jöttek éjszaka, pedig előtte soha nem volt ilyen. Ma éreztem azt először, hogy tisztán tudok gondolkodni és nem vagyok bekábulva, de még mindig fáradt vagyok. Neked mi volt a leghosszabb időszak buli után, hogy szarul érezted magad?

2013. jan. 4. 21:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem 2 nap volt.....

Nem szeretném mégegyszer átélni.

Mint egy kis alkeszmérgezett.....

2013. jan. 4. 22:04
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Mi az a pé-á-er-tyé a kérdés elején?

Soha nem értettem, az Olyan jó volt a buli, még hánytam is típusú embereket. Nem köl berúgni, akkor nem leszel napokig rosszul. Igyál máskor is jó sokat! Gratulálok!

2013. jan. 4. 22:14
 3/7 A kérdező kommentje:

jól~nagyon

Így értettem. A buli jó volt, csak utána nem. Nyárig nem is tervezek hasonlót, és ez sem rendszeres, félévente egyszer ha elkövettem egy ilyet, kb. 2 év óta.

2013. jan. 4. 22:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha ritkán iszol valóban akkor elképzelhető hogy nem bírod még úgy az alkoholt. Én genetikailag jól bírom, alapból én még sosem rugtam be úgy hogy hánytam tőle meg napokig rosszul voltam tőle. életemben is csak 2 szer voltam durván másnapos amikor fejfájástól kezdve a gyomorfájásig és a hányingerig volt minden. Én sem járok bulizni olyan sokat 1-2 havonta fordul elő ez akkor is iszok nem keveset de mindig emlékeztem mindenre, sosem rugtam be totál hogy kiessen minden a képből pedig azért ittam nem keveset kb ugyanannyit mint amit a buliban a nagy alkoholisták akik majdnem napi szinten isznak kb annyi mennyiséget ittam meg mint ők, ők már hánytak nekem még semmibajom nem volt, és nem szörpöt ittam persze.
2013. jan. 4. 22:41
 5/7 anonim ***** válasza:

ha nem iszol egy ilyen alkalom után rendesen, ne is csodáld, hogy ilyen rosszul vagy. teljesen dehidratálta a szervezetedet a sok alkohol. persze mindenki másképp bírja, ezek szerint te nagyon rosszul...

egy aszpirin amúgy sokat tud javítani a másnaposságon, és persze igyál a felesek között is vizet, és akkor legközelebb nem leszel ilyen rosszul, és a bulit is élvezheted :)

2013. jan. 4. 23:35
 6/7 anonim ***** válasza:
ja, és az első mondatban is az ivás a vízre utalt :D
2013. jan. 5. 00:53
 7/7 Joci84 válasza:
nekem majdnem egy hét :D nem kívánom senkinek :D félelmetes tud lenni!az izzadás, fázás, halálfélelem, a depresszió, a légszomj minden ami rossz az előjön nekem! De nekem a minimum a 3 nap, hogy kiheverjek egy piálást!
2013. jan. 11. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!