Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek, hogy ne legyek...

Mit tegyek, hogy ne legyek rosszul, ha éhezek?

Figyelt kérdés
Sajnos elég rossz körülmények között élünk, kajára alig telik. Ezen a héten még nem ettem főtt kaját, mindennap 2-3 szendvicsen éltem... estére gyakran szédülök már. Ez ellen mit lehet tenni?
2013. jan. 5. 16:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem keresd fel a családsegítőt, vagy vöröskeresztet, bakpista szeretetszolgálatot, szerintem adnak némi élelmiszersegélyt.

Szendvics helyett próbálj beszerezni olyan élelmiszereket, amik viszonylag olcsók, de magasabb a tápértékük mint a szendvicsé, így kevés is jobban laktat.Ilyen például a felesborsó, lencse, szárazbab,különféle gabonafélék.Például egy csomag felesborsó 170 Ft körül van, ebből már legalább 5-ször tudsz főzni normál adag ételt, ami sokkal értékesebb a szendvicsnél.Ha kicsit megfűszerezed, kis tejföllel vagy virslivel kevered ezeket az alapanyagokat, az nem drága, sok napi adag kijön olcsón

és nem leszel 10 perc múlva éhes.

2013. jan. 5. 16:25
 2/6 anonim ***** válasza:
És fontos az is, hogy ha enni nem is tudsz sokat, legalább igyál, az némileg telíti a gyomrot kis ideig.
2013. jan. 5. 16:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha ilyen rossz körülmények közt éltek, először is spórolni kellene amin tudtok...nem bántásból de a net ilyenkor luxus...én inkább ennék valamit,mint internetezzek.
2013. jan. 5. 16:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem lehet olyanon spórolni, ami muszáj az egyetlen kereső munkájához....
2013. jan. 5. 16:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Önkormányzatnál tudsz segélyt kérni, merre laksz egyébként?
2013. jan. 5. 17:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Igyál sok vizet. Ha van a településeden artézi kút, akkor azt a vizet igyad, mert abban vannak ásványi anyagok, nyomelemek...
2013. jan. 6. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!