Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha a tej, burgonya, hús és a...

Ha a tej, burgonya, hús és a gabona "rossz kaja", akkor mi a jó kaja?

Figyelt kérdés

Nehogy azt írjátok ide hogy egy vaskohásznak almán, meg epren kellene leélnie 60 évet...

Akkor védül is mit lehet enni?

2013. febr. 16. 12:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
5%

Tévedés. Tejet és gabonát a mezőgazdálkodás megjelenése óta fogyasztunk, cirka 10 - 15000 éve. Burgonya sohasem volt Európában és Afrikában, a megtalálható növények zöme keményítőben szegény, illetve a gyümölcsökben van némi cukor..

A húsoktól képtelen elhízni az ember, ahogyan alacsony keményítő tartalmú zöldségektől is. Nemhogy elhízás járvány nem létezne, konkrétan elhízás sem.

Mértéket könnyű az emberek fejére verni.. végső soron a kis ember lesz a bűnös. Vagy azért mert mértéktelenül eszik, vagy azért mert olcsó gabonákat/tejtermékeket eszik.

Az semmiképpen sem lesz bűnös, aki úgy alakította a dolgokat, hogy a szegény embereknek csak olcsó gabonákra/tejre legyen pénzük, vagy akik propagálták a gabonák/tejterméke mint egészséges élelmiszerek elterjesztését széles körökben. Szóval a mérték a hibás.. kötve hiszem, nem is az hogy fogyasztásra alkalmatlan 'ételekről' van szó.

2013. febr. 16. 13:59
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen furcsa a kérdésem én 39 jól vagyok, anyám 60 beteg és jajgat mert 2 napja görcsöl a hasa, és azt írták azért mert krumplit meg gabonát meg bort fogyaszt...
2013. febr. 16. 14:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Én csak azt tudom, hogy a falunk tele van 80 éves parasztokkal -a szó földművest jelent itt- akik Kenyeret, krumplit, fél oldal szalonnákat, vöröshagymát, zsírban sűlt húst, és hasonló "korszerűtlen" ételeket ettek egész életükben, hozzá a napi "ébresztő" -házi feles-, és köszönik jól vannak. Az ilyen tudományoskodó paleósokat, és többi őrültek meg sem hallgatják.
2013. febr. 16. 14:41
 14/14 anonim ***** válasza:
4%
Az ilyen emberekre mondjuk, hogy örüljenek maguknak, biztos jókat röhögnek elhízott, cukorbeteg gyerekeken, és az idős emberek nagyobb részén akik ellenben nem, köszönik de sz.arul vannak.
2013. febr. 16. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!