Hogy lehet azt hirdetni, hogy egészségtelen a teljes kiőrlésű gabona?
ez az a roppant tudományos cikk miszerint a teljes kiőrlésű kenyér glikémiás indexe magasabb mint a finomított cukoré...
ez még józan paraszti ésszel sem fogható fel...
Mert ez így van. De nem abból az okból, mert a glikémiás indexe magasabb, mint a finomított cukoré, mert ez nem igaz.
Olvasd el Szendi Gábor-Paleolit táplálkozás elméletét, és megérted. Ha nem akarod, akkor ne neked lesz tőle reumád, meg magas hugysavad.
Tény, hogy Szendi táplálkozási utasításait betartva, pár cukorbeteg ismerősöm meggyógyult, sokan lefogytak.
Engem nem győzött meg a glutén ártalmasságáról mégsem.
Szerintem a hangsúly a mértékletességen van.
A teljes kiőrlésű lisztet pedig sokan próbálják besározni ilyen olyan állításokkal.
Mint a parlagfüvet is. Pedig az is hasznos gyógynövényünk.
Már bocs, téged, hogy nem győzött meg az, hogy lefogytak, és cukorbetegek gyógyultak meg? Apukám is ezen a diétán van, magas volt a koleszterinje, a hugysava, a triglicerid-je, a cukra, és vérszegény volt. Addig kipróbált mindenféle húsnélküli diétát, de egyik sem használt. És miután elkezdte a Paleolit diétát, a laboreredményei tökéletesek lettek, lefogyott, pedig rengetek húst evett.Na ezt hogy magyarázzátok meg nekem?
Itt láttam pár olyan embert, akiknek hasonló álláspontjuk van, mint nekem, azoknak nagyon örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!