Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy lehet azt hirdetni, hogy...

Hogy lehet azt hirdetni, hogy egészségtelen a teljes kiőrlésű gabona?

Figyelt kérdés

[link]

ez az a roppant tudományos cikk miszerint a teljes kiőrlésű kenyér glikémiás indexe magasabb mint a finomított cukoré...

ez még józan paraszti ésszel sem fogható fel...

2012. jún. 17. 22:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Pár grammal alacsonyabb a szénhidráttartalma a bennelévő korpa (élelmi rost) miatt.** Ténylegesen ez is egészségesebb,"

Most akkor végleg nem tudom, hogy egyek e tojásrántottát, vagy ne egyek , mert ezt is mondják meg azt is. Mellesleg ez a Norbi milyen orvos? Már ez a tánctanár. Mert ő tudja a frankót is.

Én inkább azt tartom, hogy nem kell felhízni, mint a malac, és akkor nem kell lefogyni sem. És ehetsz,mértékkel bármit, ami jólesik. A mértéken van a hangsúly.

2012. jún. 20. 16:09
 22/22 A kérdező kommentje:

16 19 :) igazad van szerintem

Norbi egyébként tényleg egy senki, egészségügyi hozzáértés szempontból...majd neki fogok hinni :D naná....

2012. jún. 20. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!