Ha a tej, burgonya, hús és a gabona "rossz kaja", akkor mi a jó kaja?
Nehogy azt írjátok ide hogy egy vaskohásznak almán, meg epren kellene leélnie 60 évet...
Akkor védül is mit lehet enni?
A hús semmiképpen nem rossz kaja...a tej necces a tejtermékek nem annyira (sajt)
A gabonák a paleo és a hasonlók szerint kerülendők...szerintem a rizs ok, én ritkán teljes kiőrlésű kenyeret eszem..meg zöldséget sokat
fehér lisztet nem eszem meg cukrot
ez baromság.
jelentem, 43 éves vagyok, mindent eszek, most is sül a jó kis csülök, és az évi egyszeri megfázáson kívül legalább 20 éve nem voltam beteg. ja, a szintén mindenevő ismerőseim sem betegesebbek, mint bárki más.
nem kell minden ostobaságot elhinni.
Utolsó válaszoló, ezzel nem írtál újdonságot, a gabona, tejfogyasztás leginkább krónikus betegségeket okoz. Ne magadból indulj ki, hanem minimum elhízott, autoimmun vagy pajzsmirigy beteg emberekből. Lehetsz még, hidd el lehetsz.
Kérdező, a kérdésed furcsa. Úgy gondolom hogy a fölösleges keményítőfogyasztás eredménye egy elhízott lakosságú országban nem szorul magyarázatra, ugyan így elhízott/cukorbeteg emberek között a tejtermék fogyasztás sem.
Hogy húsokról mi rosszat hallottál, lassan kezd nem táplálkozástudományt érintő kérdéssé válni hanem urbán legendává.. ne a tévéből informálódj, evolúciós szemléletű orvos vagy táplálkozástudós pedig aligha mondhatott rossz dolgokat a húsfogyasztásról.
"Akkor védül is mit lehet enni?"
Mit ettek mindig az emberek, 100 000 évek óta? Zöldségeket, állatokat, gyümölcsöket.
" Zöldségeket, állatokat, gyümölcsöket."
tehát krumplit, húst meg a többit...
gabonát is termesztenek ősidők óta, meg az állatok tejét is isszák ősidők óta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!