Mi történik azzal aki nem tud inni-enni?
Figyelt kérdés
jó tudom kiszárad, de milyen folyamat? mit érez, mennyi idő mulva ilyenek...2009. szept. 7. 09:41
1/3 anonim válasza:
amit most írok azt saját tapasztalatom által írom.én két évvel ezelőtt sok stressz miatt nemtudtam enni. 70kg voltam és 2 honap alatt lefogytam 43 kg ra.egyik naprol a másikra elment az étvágyam ami korábban nagy volt.a közérzetem sem volt már olyan jó és mindig álmos voltam. mindegy hogy mi az oka az étvágytalanságnak de semmiképp sem egészséges ha nemkívánod a kaját.érdemes orvoshoz menni ha tartósan fenáll ez a dolog.
2/3 A kérdező kommentje:
beteg vagyok és semmi nem marad meg bennem... még a teát is kihányom... a doki annyit mondott, hog yvalami virus és haggyam kiürülni a szervezetemet.
ma kb 1 pohárnyi víz van bennem, amit nem hánytam ki, de már nagyon gyengének érzem magam, és a hőemelkedéstől még izzadok is. a hányás meg folyadékvesztéssel jár, ugyebár
2009. szept. 7. 17:10
3/3 A kérdező kommentje:
ja a kérdés lemaradt:
kinek és mikor szóljak, ha a doki így nem foglalkozik velem? máshoz nem igazán tudok elmászkálni, mert lábra nehezen állok és nincs kocsink...
2009. szept. 7. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!