Beteges ha fogyni szeretnék?
Figyelt kérdés
45 kg vagyok és 167 cm. nem tudom miért de szeretnék fogyni. de sokan szóltak hogy ne tegyem, meg azt gondolják hogy anorexiás vagyok(de nem vagyok). segítsetek!2013. febr. 8. 21:28
1/11 anonim válasza:
Háát...
Eszel te rendesen??Eleget??
167 45 kg kevés....Èn szeretnék fogyni.156cm és 52 kg vagyok.
Szerintem se fogyj,hanem kezdj el sportolni.kocogni,futni,biciklizni....Hány éves vagy??
3/11 A kérdező kommentje:
eszek rendesen,sőt. de félek hogy egyszercsak meghízok vagy nem tudom. amúgy 13.
2013. febr. 8. 21:36
4/11 anonim válasza:
13 éveseknél sajnos ez egyre gyakoribb.
Te inkább kóros sovány vagy.....
Sportolj,és ne fogyni akarj.Ha sportolsz rendszeresen nem fogsz elhízni.èn is csak a gyerekek születése után szedtem magamra.Most szeretnék leadni az 52 kg ból...CSak rajtam sokkal jobban látszik mert csak 156cm vagyok.Örülj neki,hogy magasabb vagy.
5/11 A kérdező kommentje:
és hány kilótól nem vagyok "kórosan sovány"?
2013. febr. 8. 21:52
6/11 anonim válasza:
BMI kalkulátorral tudod nézni, hogy meddig jó. Ha még 10 kilógrammot felszedsz, akkor se leszel elhízva. Ha nem szeretnél elhízni, akkor ne egyél annyi csokit meg ne igyál annyi cukros üdítőt, inkább sok-sok fehérjét egyél, kezdj el mozogni, meg is erősödik a szervezeted és az elhízás sem fog fenyegetni.
7/11 anonim válasza:
Szerintem mehetnél orvoshoz.. barátnőm 39 kg,152 cm,és 15 éves volt,és ecsetelte h megint fogyott,de jó stb. Rá egy hónapra a kórházba kötött ki,mert rosszul lett.. 2 hónapig bent volt,szerencsére elég jól felhizlalták,és rájött hogy beteges h mennyire fogyni akar.. szerintem előbb utóbb te is ilyen leszel.. régen ő is volt kb ilyen 48 kg volt.. hiába mondtam neki én is,szülei is hogy ne csinálja,menjen orvoshoz nem volt hajlandó.. és ott az eredmény majdnem meghalt. Nem azért hogy ilyeszgesselek,de ez betegég,vagy ha még most nem,akkor az lesz.Már most gondolkod el a dolgokon.
8/11 A kérdező kommentje:
orvoshoz semmikepp sem szeretnek menni mert felek tölük. inkabb megyek suliba betegen minthogy elmenjek. de azert nem szeretnek hizni, mert felek hogy egyszercsak dagi leszek. (bocsi az ekezetekert csa telefonrol írtam)
2013. febr. 27. 08:53
9/11 anonim válasza:
Akkor meg egyél rendesen,ne akarj fogyni,keress egy sportot amit szeretsz,jó vagy benne és heti párszor járj edzésre. Ha aktivan sportolsz nem fogsz elhizni.:) Vagyis még növésben vagy,fogsz hizni,de drasztikusan nem. És ha igen,akkor se az legyen az első gondolatod hogy fogyj.. amúgy megsúgom hogy a magasságodhoz kb. 60kg(!!!) az ideális,szóval most eléggé sovány vagy,hiába vagy fiatal,az 50 kg kéne 13 évesen is. Hajrá,drukkolok hogy erős légy.! :)
10/11 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nem vagyok valami sportember. De futni el szoktam mennni néha. ugyhogy most rendszeresen fogok járni. (: es köszi a segítséget!! (:
2013. febr. 28. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!