Napi 8 deciliter víz?
10 óra elteltével ittam először, akkor az olyan volt, mintha gombóc lenne a torkomban. De egyszerűen, nem tudok többet inni, mert hányingerem lesz. Ez egészséges? Nem fogok kiszáradni?
15/L
De. Előbb-utóbb a szervezetedben felborul valami. Nekem a vesémmel lett gondom,a vérképben derült ki, nem választ ki egyes méreganyagokat. De ez 20-30 év napi kb 1 liter elfogyasztásának az eredménye. Napi 2 litert kötelezően kellett meginnom, minden bajom volt tőle...most már (5 hónap után) simán megy a másfél liter, de a vérkép még mindig nem jó. Próbálkoznak az orvosok.
Javaslom, a fogyásnak nem a kevés folyadék a megoldása.
Nem értem, mitől számítva telt el 10 óra?
Egyébként a napi 2,0 - 2,5 liter víz szükséges a szervezetnek az egészséges működéshez. Nemcsak kiszáradsz, de erősen korlátozod a vese-működésedet, ezáltal a szervezet méregtelenítését, felelős lehet, lesz egy idő után az anyagcsere-zavarokért (szorulások), és még kismillió más egyéb problémákért.
Tönkre megy a veséd, ráncos lesz a bőröd nagyon fiatalon. Ne csinálj hülyeséget!
Kezdj el inni rendszeresen tiszta vizet és min. napi 2-2,5 literig kéne eljutnod.
Próbálkozz lágy forrásvízzel / tisztított vízzel, az jobban fog esni.
Rögtön felkelés után igyál egy pohár langyos vizet és kezdj el tudatosan vizet inni. Legyen nálad flaska, amiből látod mennyi vizet ittál aznap.
Olvasd el a TESTED VÍZÉRT KIÁLLT c. könyvet. Vedd meg vagy itt van online:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!