Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért vagyok mindig éhes?

Miért vagyok mindig éhes?

Figyelt kérdés
Én szerintem rendesen eszem és nem keveset. De miután ettem mindig egy vagy fél óra múlva már megint éhes vagyok. Heti kétszer járok konditerembe és hobbiszinten táncolok. Nem értem hogy miért vagyok éhes mindig amikor nem hiszem hogy nagyon kalória szegényen étkeznék.

#éhség;táplálkozás;étel
2013. febr. 4. 21:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Mennyit iszol naponta? Ha úgy érzed éhes vagy lehet előbb innod kellene. Aztán ha még mindig éhes vagy akkor egyél. A gyomrod pedig szerintem hozzá van szokva ahhoz a mennyiséghez amennyit eszel.

Én legalábbis ezt vettem észre magamon.

2013. febr. 4. 21:51
 2/2 anonim válasza:
Ha sokat eszel akkor a gyomrod ki tágul. A súlyosan elhízott embereknél ez elő szokott fordulni és gyomor szűkítéssel szokták orvosolni náluk ezt az apró bibit. De ez nem csak túlsúlyos embereknél fordul elő. Az átlagos testtömeggel rendelkezőknél nem szoktak ilyen beavatkozást csinálni, mert normál testtömegűek.
2013. febr. 22. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!