A pattogatott kukorica tényleg egészségtelenebb, ha mikróban csináljuk? (csak mert hallottam valami ilyesmit. )
Nem vagyok fizikai analfabéta.Én arról igazán nem tehetek,hogy két három órán keresztül próbálom megérteni az anyagot,de aztán maradok a magolásnál,mert egyszerűen nem értem.De ha nem leszek fizikus,akkor nem mindegy?A kérdésre válaszolsz,vagy szeretnél még kritizálni??
amugy meg a művészetek sokkal izgalmasabbak mint a fizika... -.-
Sajnos a kukorica már eleve egy ehetetlen dolog. Túl sokat már nem lehet rontani rajta, sehogy sem.
DE a mikrohullámú sütővel meg az van (sajnos), hogy az ételt nem csak azért esszük, hogy legyen valami a testünkben. Kicsit idegen lesz amit írok, de a friss ételeknek van egy energiája. Ez persze más-más minden növénynél, állatnál stb. Ezzel a kínai táplálkozástudomány foglalkozik.
Na most szép és jó, hogy fehérje, zsír, szénhidrátok meg vitaminok, de nekünk ez az energia is kell. A sajátunkhoz. Na mi az amit a mikrohullámú kezelés tesz az élelmiszerrel, de a sütés-főzés nem? Ezt az energetikát változtatja meg, egy új hatást kap a kaja, amire nekünk általában nemigen van szükségünk, főleg nem minden nap fogyasztva.
Ezért rossz a helyzet.. a kaja nem jó hidegen, de igazából mikrózva sem. Mindig frissen nem lehet főzni, sok helyen nem lehet máshogy melegíteni az ételeket fogyasztáshoz.. hát, most cselekedjen helyesen az ember.. hogy??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!