15 vagyok és évek óta 40kg . annyit eszek mint egy dicsnó :DD előbb annya főzött kukoricát és egymás után 4ettem meg. Norrmális ez, h nem hizok semmimit?
Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 18:30
1/8 anonim válasza:
én megeszek 10et még sem hízok bibibiiii
2/8 anonim válasza:
Nem vagy férges? Kukacos? Ha 170felett vagy,akkor ez bizony nem normális..
4/8 anonim válasza:
Magasságodtól is függ,hogy az a 40 kiló hogy látszik meg rajtad.
Egyébként... bátyámnak ennyi idősen ugyan ez volt a baja. Elvitték anyámék dokihoz,aztán kiderült,hogy vashiányos volt.
Ma már 25 éves és 100 kiló :D :D
5/8 A kérdező kommentje:
kb 160 vagyok..
2012. aug. 7. 19:07
6/8 anonim válasza:
nyugi én is így voltam ne mozogj sokat ha lehet egész nap legyél otthon hogyha ezeket betartod és eszel mint egy "dicsnyó" akorr foksz hízni ;) furi hogy eszt mondom de jó hízást
7/8 A kérdező kommentje:
dicsnyó :D
sorry ezért a fantasztikus irásért,nem tudom hogy sikerült ilyet alkotni :P
évek óta igy van ez ..de hát ne mtudok mit csinálni,eszek annyit mint állat nem azért mert hizni akarok,hanem mert jól esik :P
és köszi :P
2012. aug. 7. 19:41
8/8 anonim válasza:
Lehet, hogy csak ilyen a testalkatod. Sok ember van, aki bármennyit megehet mégse hízik, más meg alig eszik és mégis duci. De az is lehet, hogy gyors az anyagcseréd. Szerintem nem kell feltétlenül egyből betegségre gondolni. Másrészt meg még tinédzser vagy, fejlődök a szervezeted, arra is felhasználhatja a tested az energia bevitelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!