Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nincs nagyon étvágyam, és...

Nincs nagyon étvágyam, és egésznap csak rágóznék. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyfolytában eszem az epres vagy az édes rágókat, mert azt kívánom, és nagyon szükségét is érzem, hogy legyen, de kaját annyira nem kívánok. Jó, most ettem, de ez így nem lesz jó, a mozgáshoz kéne valami táplálék is, de körübelül ha tehetnék nem ennék egésznap. Nem a rágótól ment el az étvágyam, már pár napja étvágyam az nincs, a rágót azt csak vettem, aztán túlzottan is rákaptam. De mindentől tele is leszek körübelül. Maximum még az almát, vagy a banánt kívánom, de így különösebben amit pl. ma ettem, nem is ízlett annyira, mint szokott.
2013. jan. 22. 15:59
 1/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha a kedvenc kajáimra gondolok, most azt se ennék, pedig legtöbbször szoktam kívánni azokat. De most nem. Max. gyümölcsök, de az se nagyon...
2013. jan. 22. 16:17
 2/5 anonim válasza:
hagyd abba a drogozást
2013. jan. 24. 22:07
 3/5 Evelin5687 válasza:

Nem tudom mi lehet a gond, de pl a Béres csepptõl jó étvágya lesz az embernek.

A rágózástól viszont tényleg elmegy az ember étvágya , csak rosszabb lesz, sztem hagyd abba vagy ne rágózz annyit. Olvastam vhol h akik rágóznak lefogynak mert az agy úgy érzékeli mintha az illetõ evett volna. Ráadásul hashajtó anyagokat is tartalmaznak általában.

2013. jan. 24. 22:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Az a vicc, hogy kajálás után ( ami nem is túl sok, meg nem is esik jól ) kívánok valamit, de semmi olyat, ami táplálék is, de a rágót nagyon, kaja után végképp.
2013. jan. 25. 15:17
 5/5 Némethné Nagy Aranka válasza:
Lehet, hogy a vitaminok hiányoznak belőled kezdj el intenzíven egy multivitamint szedni, lehetőleg természetes összetételüt, én a NUTRILITE-t szedem. Mozogj többet és igyál meg napi 2-3 liter tiszta vizet.
2013. jan. 27. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!