Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nincs étvágyam? (harmadnap? )

Nincs étvágyam? (harmadnap? )

Figyelt kérdés
Tegnap se volt nagyon, egy húzós szombat este után, de viszonylag normálisan ettem. Bár ez benne van, hogy valamit ennék, csak étvágyam nincs. Ma is, ma sokkal kevesebbet ettem, de még mindig hányingerem van, meg étvágyam is ritkán. Igazából egész nap kávét, vagy frissen facsart narancs levet innék, meg rágóznék. De 1000 kalóriát a narancslével ma sikerült lenyomnom kb. De ez így annyira mondjuk nem oké... Nincs valami bölcs tanácsotok? Ritkán vagyok másnapos, pláne harmad... De csak szomjas vagyok körübelül.
2013. jan. 21. 19:30
 1/1 anonim ***** válasza:
Párom is így járt az "előszülinapozásán" vége az lett hogy padlótól plafonig telehányta a wc-t és harmadnapos is volt simán. Látom már nem aktuális a kérdés de rendbe jöttél?
2013. febr. 3. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!