Semmilyen fogyókúra nem válik be, mit tegyek?
186cm, 115kg és egyre több, 26éves, férfi, mezomorf,
heti 3* 4* biciklizem 40-50 percet, itthon görgős padon, próbáltam már atkinst 3hónapn át, saolin diétát szintén kb 3 hónapon át, az teljesen kikészített, de szinte minden diétámnak hízás lett a vége, az anyagcserém pedig iszonyatosan lassú. alapjáraton nem zabálok, szinte ugyan annyit eszem, mint a 70 kg-s apukám, dietetikusnál jártam, de az étrend amit összeállított nekem havonta többe kerül, mint egy minimálbér.
Mi lenne, ha ELÖSZÖR elmennél orvoshoz és kivizsgáltatnád magad? Mert a hizásnak sokszor egészségügyi okai vannak.
Mellesleg a különféle diéták is a legtöbb esetben rövid ideig tartoó fogyás után massziv hizást eredményeznek...
Először bizony tényleg ki kell zárni az egészségügyi okokat.
Amikor valaki normál adagot eszik, pedig rendszeresen mozog és hízik, meg a fogyókúrától is hízik, ott valami gond van már az emésztéssel vagy az anyagcserével, esetleg a hormonokkal.
Sajnos az orvostudomány sokszor hajlamos elsiklani nagyon fontos dolgok felett. Ha csak egy általános laborra küldtek el az ló*asz. Vérből nem minden derül ki. Úgy tudom endokrinológiai beutaló kell a speciális hormonvizsgálatokhoz és egy komoly gasztroenterológiai vizsgálat az emésztési problémákhoz... Minimum.
Nekem is tökéletes a vérképem amúgy. Hogy mennyi betegségem van emellett azt inkább nem sorolnám:D Anno én se bírtam amúgy lefogyni, ha mégis akkor is nagy kínok által. Nagyon sok vizsgálat után derült ki mi volt a baj.
Ne hagyd ennyiben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!