Pajzsmirigy alil működésre valami jó diéta? Fogyókura tipp, trükk?
Mennyi volt a TSH-d?
Én is szenvedek a kilókkal, pedig most már csak 3,4 az értékem. Amíg 1 körül nem lesz, addig nagyon kínlódás.
Mindenképpen segít a gluténmentes táplálkozás, most már egyre többet hangoztatják, hogy ebben a betegségben ezt kéne tartani. Nekem gyógyszer nélkül ment le 6-ról, ennyire csak az étrend változtatással, de elég lassan (1-2 év) Mikor 6 volt, akkor pillanat alatt mentem fel 90 kilóra a 75-ről (2 hónap alatt), ezt sikerült leküzdeni 78-80-ig, de 2 éve megállt, akármit csináltam, mostanában kezdett nagy kínkeservesen lefelé vánszorogni, de ha megennék egy tányér spagettit, biztos visszajönne vagy 2 kiló. Paleó szerint eszek, de ezzel is küszködni kell. :(
Mondjuk mostanában, hogy elhagytam a gyümölcsöket és inkább zöldségeket eszek és hűst, már kezdtek vánszorogni le a dekák, most 76 vagyok. De vagy 2 hónap kellett hozzá, hogy 2 kilót fogyjak.
Nekem a szelén jött be:
Bio-Szelénium 50, patikában lehet kapni, napi egy szemet szedek
mióta szedem hetente lemegy 0.5-0.7 kg
És az is sokat segít ha napi 5-ször eszel keveset nekem az is meggyorsította az anyagcserét , illetve egy étkezésre soha nem eszek többet 10 evőkanál főtt ételnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!